.

COSMOTE a anunțat pe 11 mai extinderea beneficiilor oferite în cadrul pogramului de loializare "COSMOTE pentru tine", în baza rezultatelor celor mai recente studii de piață. Una dintre noutățile introduse este faptul că toți abonații (business și rezidențiali), care își reînnoiesc contractele, pot alege atât telefoane mobile gratuite sau subvenționate, cât și una dintre ofertele promoționale adresate noilor utilizatori. În plus, abonații existenți au posibilitatea să își schimbe cartela SIM în mod gratuit de două ori pe an, iar cei rezidențiali primesc câte 20 de minute naționale bonus la aniversarea zilei de naștere.

Aceste beneficii se adaugă celor deja introduse în programul de loialitate "COSMOTE pentru tine", precum bonusuri de la 60 până la 2.160 de minute gratuite pe an, în funcție de planul tarifar, către orice rețea națională.

Abonamentele COSMOTE destinate segmentului rezidențial includ până la 480 de minute naționale pe lună, la prețuri între 3-53 Euro/lună (fără TVA), și tarife unice în toate rețelele. COSMOTE Business oferă 8 planuri tarifare care includ între 10-1000 de minute naționale și tarife accesibile în funcție de destinația apelurilor. În plus, utilizatorii pot activa extraopțiunea Business Group, care oferă companiilor de orice talie convorbiri nelimitate și gratuite între angajați, indiferent de oră sau zi.