.

Societatea Nationala Nuclearelectrica SA a lansat noul site al companiei, accesibil la adresa www.nuclearelectrica.ro Continutul si forma actuala a site-ului respecta tendintele curente in comunciarea interactiva cu utilizatorii, permitand accesul rapid si intr-un mod prietenos la informatii. Odata cu lansarea noii pagini de Internet, SNN SA demareaza si o ancheta sociala cu privire la nivelul de informare a publicului despre domeniul nuclear. Astfel, pe prima pagina a site-ul se afla un sondaj de opinie publica, usor de completat, care urmareste opinia populatiei cu privire la energia nucleara.

Nuclearelectrica a creat si intretine si alte site-uri de Internet dedicate informarii publicului:

- Prietenii energiei nucleare, accesibil la adresa www.e-nuclear.eu, care contine informatii legate de fizica Universului, energia nucleara si alte surse de energie, informatii despre mediul inconjurator etc

- EcoCernavoda, accesibil la adresa www.ecocernavoda.ro, dedicat campaniei de responsabilitate social corporatista \'Primeste un arbore in familia ta\' organizata in orasul Cernavoda.

SN Nuclearelectrica SA este operatorul centralei nucleare de la Cernavoda si al Fabricii de Combustibil Nuclear de la Pitesti, asigurand cca 18% din consumul de energie al Romaniei, in conditii de maxima siguranta, eficienta economica si responsabilitate pentru populatie si mediul inconjurator.