.

Pe 27 iunie 2002, Data Networks Associates (DNA), Partener Certificat de Afaceri Computer Associates (CA) și Power Net Consulting, reseller CA, au semnat un contract de implementare a soluției de securitate CA InoculateIT la Societatea Națională Nuclearelectrica SA. 'Produsul InoculateIT, aparținând familiei de soluții de securitate eTrust, se bazează pe o tehnologie avansată. Acesta reduce infectarea cu viruși, simplifică și automatizează operațiile de actualizare a semnăturilor și versiunilor, facilitează administrarea și impune politicile de securitate. Printre avantajele oferite se află administrabilitatea deosebită, asigurarea suportului pentru motor de scanări multiple, detecția în timp real a virușilor, urmată de curățarea sistemului, precum și jurnalizarea centralizată a evenimentelor și producerea de mesaje de alertă', declară Mihai Olaru, manager DNA.

Un factor favorizant în alegerea soluției CA InoculateIT l-a reprezentat flexibilitatea soluțiilor CA, înaltul lor grad de armonizare, dar și echipa de specialiști. 'Acesta este primul pas pe care îl facem în colaborarea cu partenerii CA din România. Suntem extrem de mulțumiți de modul în care am colaborat cu aceștia. Ei ne-au demonstrat ce înseamnă un partener de afaceri într-adevăr interesat de satisfacerea cerințelor clienților. Intenționăm ca, în timp, să extindem această soluție și să implementăm și alte soluții CA ce ne sunt necesare pentru dezvoltarea afacerii și pentru asigurarea securității acesteia', a declarat Mihai Ieremia, administrator de rețea la SN Nuclearelectrica.

Creată pe 2 iulie 1998, Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. (SNN SA) produce energie electrică pe cale nucleară și combustibil nuclear. SNN SA este subordonată Ministerului Industriei și Comerțului, statul deținând 100% din acțiuni.
SN Nuclearelectrica SA are 3 sucursale, fără personalitate juridică: CNE PROD exploatează Unitatea 1 de la CNE Cernavodă și serviciile auxiliare, CNE INVEST include Unitățile 2-5 și este, în prezent, implicată în finalizarea Unității 2 și în conservarea Unităților 3-5 și FCN - Pitești, fabrica de combustibil nuclear.