.

NVIDIA le-a pregătit gamerilor noi drivere ”game ready” 358.91 WHQL pentru Fallout 4, StarCraft 2: Legacy of the Void și Star Wars Battlefront, care va fi lansat pe 20 noiembrie. Cu noile drivere pentru trei dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, gamerii vor avea parte de cea mai captivantă experiență și de cele mai bune setări pentru ca utilizatorii să se bucure de un gameplay reușit. Noul driver “game ready” dedicat jocului Fallout 4 lansat recent oferă un gameplay cu 60 de cadre pe secundă, 1080p/60fps pe GTX 970 și o rezoluție maximă de 2560x1440 pe GTX 980 Ti.

Mai mult, noul driver le oferă și gamerilor care cu PC-uri mai puțin performante posibilitatea de a juca Fallout 4. Indiferent de configurația sistemului lor, toți posesorii unităților de procesare vizuală GeForce vor beneficia de optimizarea setărilor prin utilizarea serviciului GeForce Experience.

Astfel, pentru această vacanță, NVIDIA le va pune la dispoziție fanilor drivere ”game ready” în ziua lansării sau în perioada pre-lansare pentru următoarele titluri:

Assassin’s Creed Syndicate

Call of Duty Black Ops III

Civilization Online

Fallout 4

Just Cause 3

Monster Hunter Online

Overwatch

RollerCoaster Tycoon World

StarCraft II: Legacy of the Void

Star Wars Battlefront

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

War Thunder

Despre NVIDIA

Încă din 1993, NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a lansat o serie de tehnologii în domeniul procesării vizuale. Tehnologiile companiei schimbă în mod substanțial modul de interacțiune cu display-urile – pentru o varietate de utilizatori, de la pasionații de gaming, la oamenii de știință. Mai multe informații sunt disponibile pe paginile http://nvidianews.nvidia.com și http://blogs.nvidia.com.