.

Televoice Group a lansat biblioteca de buzunar Evobook 3, noul eReader Evolio. Produsul are un preț de listă de 399 lei însă, pe perioada Târgului internațional Gaudeamus - Carte de învățătură și de Black Friday, acesta poate fi achiziționat la un preț redus, de 249 lei. „Prin lansarea Evobook 3 dorim să oferim clienților noștri o experiență completă a lecturii, nu un simplu dispozitiv. Cititorii sunt interesați să aibă ce citi și libertatea de a-și alege cărțile, să nu-și obosească ochii cu lumini de fundal, animații sau alți factori perturbatori și să aibă cât mai mult timp la dispoziție. Ținând cont de aceste dorințe, atuurile Evobook 3 sunt: biblioteca preinstalată, voucher-ul de 20 lei, tehnologia e-ink și autonomia extinsă a bateriei. De asemenea, prin librăria virtuală www.evobook.ro, punem la dispoziția cititorilor peste 800 de titluri în limba română, din diverse domenii", precizează Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Evobook 3 este o bibliotecă la purtător, nu doar un simplu eReader, permițând utilizatorului să-și țină aproape cărțile de suflet fără a-și face griji pentru spațiu sau greutate. eReader-ul Evobook 3 are preinstalate 100 de cărți din diverse domenii, în limba română și engleză, a căror valoare, în format digital, depășește 200 de lei, ale unor autori consacrați precum Friedrich Nietzsche, Jane Austen, Oscar Wilde, Charles Dickens, Gib Mihăescu, Nagai Kafu Komayo, John Galsworthy, Cezar Petrescu, Bogdan Petriceicu Hașdeu, Rodica Ojog-Brașoveanu și mulți alții. În plus, fiecare eReader este însoțit de un Gift Card Evobook, în valoare de 20 lei, cu ajutorul căruia pot fi achizitionate titluri din librăria virtuală www.evobook.ro.

Evobook 3 are un ecran e-ink de 6 inch, antireflex, ce oferă dispozitivului o suprafață lizibilă și clară din orice unghi, atât la lumina solară directă, cât și la lumină de interior. Evobook 3 permite citirea a 16 formate de cărți electronice și are o autonomie de până la 10000 de pagini citite și până la 20 de zile de stand-by. Memoria internă a eReader-ului este de 4 GB și acceptă memorii externe de tip micro SD de până la 16 GB și conectare micro USB.

Evobook.ro este librăria virtuală a Televoice Grup, lansată în 2011, care pune la dispoziția cititorilor peste 800 de titluri în limba română, din diverse domenii, și reunește o colecție de mari scriitori, străini și români, consacrați sau contemporani.

Cei interesați să testeze eReader-ul, pot face acest lucru la stand-ul editurii Nemira din cadrul târgului Gaudeamus, între 20 și 24 noiembrie. Dispozitivul poate fi achiziționat din magazinele Evolio și de pe www.evolioshop.com la prețul redus de 249 lei, până la 1 decembrie 2013.

Pentru mai multe detalii vizitați www.evolio.ro și www.evobook.ro.