.

Orange a lansat o nouă ofertă de Internet pentru mobil dedicată atât abonaților, cât și clienților PrePay. Noua ofertă asigură navigare nelimitată pe cele mai accesate site-uri naționale de știri, servicii internaționale de e-mail și messenger sau rețele sociale. De asemenea, este primul serviciu de internet pentru mobil din România care notifică automat clientul înainte de consumarea traficului inclus. O altă caracteristică este reîncărcarea cu Megabytes. După consumarea traficului inclus, orice client poate activa un pachet suplimentar de date la un preț special: 0,50 euro[*]/100 MB.

 

Opțiunea Net News, la doar 2 euro/lună, este recomandată clienților care își doresc să fie în permanență la curent cu cele mai noi știri. Orange oferă acces nelimitat prin Portalul Orange pe mobil la cele mai populare publicații online românești: m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. Net News include suplimentar 50 MB trafic de internet pentru orice alt site în afara celor incluse în pachet.

 

Opțiunea Net Mail este dedicată persoanelor interesate de servicii de e-mail și messenger și oferă trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), accesibile tot prin Portalul Orange pe mobil. Pachetul în valoare de 3 euro/lună oferă suplimentar și 150 MB trafic național de internet.

 

Pentru împătimiții de rețele sociale, opțiunea Net Friends asigură trafic nelimitat pe cele mai cunoscute rețele: m.facebook.com, m.hi5.com, myspace.com, m.netlog.com, m.twitter.com, prin Portalul Orange pe mobil. Clienții pot activa opțiunea cu 4 euro/lună și primesc suplimentar 250 MB trafic național pentru orice altă destinație decât cele nelimitate.

 

Orange asigură și posibilitatea de a activa simultan 2 dintre opțiuni (Net News and Mail, Net News and Friends, Net Mail and Friends) sau pe toate 3 (Net News, Mail and Friends). Pentru oricare variantă, clienții primesc avantajele cumulate și un bonus de 50 MB lunar.

 

Noile opțiuni de internet pentru mobil sunt însoțite și de o ofertă promoțională. Clienții au 50% reducere pe viață la tariful opțiunii pentru contracte de 12 sau 24 de luni activate împreună cu abonamentele Panteră. În plus, primele 3 luni sunt gratuite în cazul încheierii unui contract pe 2 ani pentru oricare dintre opțiuni.

 

„Orange lansează o nouă ofertă de internet pentru mobil inovativă, unificată (aceeași pentru toți abonații și clienții Prepay), flexibilă și ușor de activat. În plus, noile tarife și beneficii sunt foarte atractive și facilitează accesul clienților la site-uri de interes pentru fiecare", precizează Onuț Toană Buruga, Mobile Data Proposition Manager, Orange România.

 

*Prețurile prezentate includ TVA. Pentru clienții PrePay prețurile sunt exprimate în credit, fără TVA.