.

În fiecare lună, vă voi prezenta, succint, în acest colț de pagină, părțile bune, dar și cele negative ale industriei de Comunicații de la noi. Cu sinceritate și fără nici un menajament.
Ba, chiar am vrea să vă deranjăm!

1. RomTelecum acuză statul român (MCTI), ANRC, IGCTI, Connex Vodafone și RCS/RDS. Dar și amenință că nu-și mai continua investițiile în NGN. Ministrul Zsolt Nagy nu înțelege supărarea celor de la RomTelecom. Connex Vodafone a găsit o soluție pentru criza apărută și-și amână lansarea 3G în Buzău la sfârșitul lunii.

2. Marile companii ca Nokia sau Intel sunt coordonate din Ungaria sau Austria. Fără decidenți locali aceste firme au o inerție foarte mare ce tensionează relațiile dintre companie și distribuitori. Și noi, mass media, simțim din plin aceste inconveniente.
3. Mai nou, promovarea marilor corporații intră în sarcina distribuitorilor, multinaționalele vâzându-și de profit. Poate așa se explică și scăderea bugetelor de promovare în media din primul trimestru al lui 2006. Și totuși, în toate conferințele de presă, companiile declară profituri record. E OK?