.

Omnilogic (www.omnilogic.ro) anunțat joi 9 iulie că a obținut statutul de Nortel 'Gold Partner LAN Solutions'. Este o încununare atât a colaborării de durată, cât și a evolutiei din ultimul an a companiei Omnilogic in zona de business a comunicatiilor convergente. Calificativul vine ca o recunoaștere a poziției Omnilogic în peisajul ITC românesc și a eforturilor susținute ce au dus la îndeplinirea condițiilor de certificare. Prin aceasta, Omnilogic ocupă o poziție privilegiată între partenerii Nortel din regiune.

"Gold Partner din partea Nortel este o importantă recompensă pentru un efort constant, de calitate al companiei noastre", declară Gabriel Marin, Managing Director Omnilogic. "Este un fapt care atestă un parteneriat excepțional pe care îl avem cu Nortel și care întărește poziția noastră de top din domeniul IT&C. Dar este, totodată, un impuls pentru dezvoltare și pentru noi proiecte, mai ample și mai performante", a adăugat Gabriel Marin.

"Gold Solutions Partner" înseamnă, în filozofia Nortel, desemnarea unui partener de top în vânzarea soluțiilor Nortel, partener care oferă clienților cele mai complete si performante soluții, aplicații și suport tehnic susținute de Nortel. Criteriile de acreditare pentru obținerea unui asemenea statut includ pregătire, calificare, certificare și înalte cerințe privind activitatea in zona serviciilor profesionale. Având acreditarea de "Gold Solutions Partner", o companie este eligibilă pentru a primi statutul de 'Innovator Partner', 'Global Customer Partner' sau 'Convergence Leader' în cel puțin una din trei noi inițiative Nortel.

Nortel (www.nortel.com) este liderul global de necontestat în soluții de comunicații, echipamentele produse de această companie fiind "inima" rețelelor unor organizații guvernamentale (US Department of Defense), din domeniul educației, bănci (80% din băncile S.U.A.), Bursa din New York (NYSE), operatori de telefonie fixă și mobilă, ISP și multe altele.

Omnilogic (www.omnilogic.ro), distribuitor cu valoare adaugata al companiei Nortel din anul 2000.