.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a anunțat disponibilitatea la nivel mondial a jocului One Piece Bounty Rush, atât în cadrul App Store pentru iOS, cât și Google Play pentru Android. Lansarea a fost precedată de o campanie de preînregistrare, pe durata căruia peste 1 milion de fani s-au înscris pentru a fi printre primii care pot juca noul titlu. Bazat pe populara serie de anime One Piece, One Piece Bounty Rush este un joc de acțiune PvP care grupează jucătorii în echipe de câte patru în cadrul modurilor competitive și cooperative. 
 
Pentru a sărbători lansarea, cei care descarcă One Piece Bounty Rush vor primi ca bonus personajul rar Shanks și 100 de Rainbow Diamonds, care pot folosi pentru a schimba personajele în cadrul evenimentelor de invocare ”gasha”.
 
 
“One Piece Bounty Rush este o aplicație mobilă nouă pentru toți pasionații de jocuri din întreaga lume, care le propune să coopereze și să se întreacă în același timp în cadrul bătăliilor online. Am recreat cele mai populare personaje ONE PIECE, inclusiv abilitățile lor și mișcările lor speciale. Sperăm ca jucătorii să se distreze cu One Piece Bounty Rush alături de prieteni și colegi”, a declarat Ken Kanai, producătorul One Piece Bounty Rush din BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
 
One Piece Bounty Rush include eroi din populara serie anime, împărțite în diferite clase: Fighter, Warrior, Supporter, Shooter și Swordsman. Jucătorii pot forma echipe pentru a se concura cu alte echipe din toate colțurile lumii. Fanii pot vizita pagina oficială One Piece Bounty Rush și pagina de Facebook dedicată pentru a descoperi detalii legate de viitoarele update-uri.
 
Pagina oficială: https://opbr-en.bn-ent.net/
 
Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/OPBR.EN/