.

În perioada 17-18 octombrie 2013 s-a desfășurat Open Days Konica Minolta, o expoziție în cadrul căreia invitații au putut vedea unele dintre cele mai performante sisteme de producție, au putut cere detalii de la specialiștii companiei Konica Minolta și au testat, la propriu, echipamentele de care sunt direct interesați. Expoziția desfășurată la Cluj-Napoca a avut ca scop expunerea echipamentelor de producție și demonstrarea capacităților acestora. Locația a fost aleasă pentru a răspunde, în acest fel, solicitărilor venite din partea furnizorilor de print digital din zona centrală a țării. Evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniază misiunea noastră de a fi un partener de încredere și a oferi soluții de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clienții noștri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o creștere a veniturilor dar și o reducere a costurilor în fluxurile de lucru zilnice., Drept rezultat, furnizorii de soluții de imprimare au parte de o abordare diferită a propriei afaceri", precizează Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions România.

Prin organizarea acestui eveniment, Konica Minolta Business Solutions România a prezentat o gamă largă de oportunități pentru furnizoriide soluții de imprimare, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe atât despre sistemele de producție, cât și despre noile provocări ale domeniului IT. Specialiștii companiei au prezentat soluții de management al documentelor, optimizare a procesului de tipar și aplicații interactive pentru consolidareastrategiilor de business. Printre soluțiile care s-au remarcat la acest eveniment se numără și web-2-print (comenzi on-line de printuri) și cele de optimizare și automatizare a fluxului de lucru în tipografii.

În privința echipamentelor expuse, bizhub PRESS C6000L și bizhub PRESS C7000 au impresionat prin calitatea deosebită a imaginilor și viteza de imprimare superioară. La eveniment, au mai fost expuse și bizhub PRESS 1052 (sistem dedicat în mod special producției de carte în tiraj mic) și biz­hub C454e, echipamente apreciate pentru viteză, fiabilitate și eficientizare a costurilor.

Pe lângă echipamentele de mai sus s-au putut testa și cele doua KIP-uri, KIP700 pentru producția printurilor alb-negru în wide format și KIP C7800.

În cadrul Open Days Konica Minolta, participanții au putut observa simplificarea fluxului de lucru și au intrat în contact cu diverse aplicații inteligente care îmbunătățesc productivitatea procesului de tipar și contribuie la creșterea eficienței și experienței utilizatorului.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înființată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piața locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internațional dintre Minolta Co. și Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile și canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experiența de peste 20 ani de existență pe piața românească și de o rețea de distribuție de peste 60 de parteneri. Ca și în anii precedenți, rezultatele anului 2012 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură servicii pentru echipamente multifuncționale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital și oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluții complete de management al documentelor.