.

GECAD ePayment și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului LITORAL-Delta Dunării au încheiat un parteneriat care vizează încurajarea operatorilor de turism membri ai Asociației de a implementa plata online cu cardul.

În cadrul acestui parteneriat, GECAD ePayment oferă un pachet special de servicii de comerț electronic, cu toate instrumentele și facilitățile necesare hotelierilor interesați să ofere clienților lor metode de plată multiple și o experiență de cumpărare sigură și, în același timp, să-și îmbunătățească fluxul de lichidități.

"Parteneriatul cu Asociația LITORAL-Delta Dunării face parte din strategia noastră de a sprijini operatorii de turism din România să accepte plata online cu cardul. Primul pas în această direcție l-a reprezentat parteneriatul cu ANAT. Acum vrem să oferim oportunitatea de a plăti online și turiștilor care vin pe cont propriu în Deltă sau pe litoral. Pentru un hotel, variantele diversificate de plată reprezintă un avantaj competitiv, dar și o modalitate de a răspunde mai bine nevoilor clienților", a declarat Laurențiu Ghenciu, Director de vânzări și marketing al GECAD ePayment.

"Suntem interesați de soluții moderne de promovare și vânzare online, pentru a aduce ofertele noastre de vacanță mai aproape de potențialii turiști. De aceea, am dezvoltat un parteneriat similar cu cel încheiat de ANAT cu GECAD ePayment, prin care îi încurajăm pe hotelierii români, și mai ales pe cei care nu au încă o prezență online, să își diversifice modalitățile de plată pe care le oferă clienților, prin soluții de plată accesibile și sigure în același timp. Deși cele mai mici tarife de vacanță pot fi obținute prin agențiile de turism, orice hotel trebuie să ofere posibilitatea rezervării online pe siteul său", precizează Corina Martin, Președinte al Asociației LITORAL-Delta Dunării.

În primul trimestru din 2010, numărul tranzacțiilor online din turism a crescut cu 270% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Această creștere s-a datorat atât numărului tot mai mare de operatori de turism care au implementat plata online cu cardul, cât și turiștilor care au început să înțeleagă avantajele acestei modalități de plată și să o utilizeze mai frecvent.

"Turismul are un mare potențial de dezvoltare și considerăm că putem contribui la extinderea comerțului electronic în acest domeniu prin adaptarea platformei de plăți online, a pachetelor oferite și a serviciilor noastre la nevoile specifice ale operatorilor de turism", precizează Laurențiu Ghenciu.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment este integrator de soluții pentru comerț electronic, lider pe piața românească de sisteme de plăți online. Compania dezvoltă și deține în prezent trei soluții proprietare – ePayment®, Avangate® și ARMS. ePayment® este dedicat exclusiv pieței interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comercială online; Avangate® și ARMS se adresează atât pieței interne cât și celei internaționale de distribuție electronică de software.

ePayment® și Avangate® sunt mărci înregistrate GECAD ePayment International SRL și respectiv Avangate B.V.

Mai multe informații: www.epayment.ro, www.avangate.com

Despre Asociația Litoral-Delta Dunării

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării reprezintă cel mai puternic parteneriat public-privat din turismul românesc și cuprinde asociațiile hoteliere de pe Litoral (Mamaia, Eforie, Costinești și Sudul Litoralului), Patronatul ANAT, Camera de Comerț Constanța, Consiliile Județene Constanța și Tulcea, toate primăriile de pe Litoral, TUI România, Aeroportul Constanța, Administrația portului Constanța, și Fundația gastronomică Nejloveanu.

Mai multe informații: http://www.asociatia-litoral.ro/index.html