.

Orange și Research In Motion a lansat pe 31 octombrie în România noul smartphone BlackBerry Curve 9360 prevăzut cu sistemul de operare BlackBerry 7. Noul model continuă succesul liniei BlackBerry Curve, oferind o îmbunătățire semnificativă a performanțelor și o experiență de socializare mobilă remarcabilă. „Ne bucurăm să lansăm astăzi în premieră în România smartphone-ul BlackBerry Curve 9360. Suntem încrezători că noul model se va bucura de un succes similar cu cel al versiunilor anterioare din această gamă, care au reprezentat cea mai mare parte a vânzărilor pentru acest brand, atât în rândul clienților business, cât și în rândul clienților persoane fizice." precizează Răzvan Sturza, Mobile Data Proposition Manager, Orange România.

BlackBerry Curve 9360 este subțire și elegant, cu un design ergonomic, tastatură QWERTY specifică și trackpad optic pentru navigare ușoară. Noul Curve are inclus suportul pentru GPS și Wi-Fi®, dar și o cameră foto de 5MP cu bliț și funcție de înregistrare video. Smartphone-ul este echipat cu noul sistem de operare BlackBerry 7 OS care oferă un browser mai bun și navigare pe internet mult mai rapidă și mai ușoară ca până acum.

În același timp, smartphone-ul BlackBerry Curve 9360 oferă cele mai bune experiențe de comunicare și socializare datorită suitei impresionante de aplicații preinstalate și noilor versiuni ale aplicațiilor consacrate: BBM™ (BlackBerry® Messenger), Social Feeds (2.0), Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter.

BlackBerry Curve 9360 este disponibil la Orange începând de la 99 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament nou Panteră 21 pe doi ani și opțiunea BlackBerry de 12,5 euro (TVA inclus).

În plus, până la 31 decembrie 2011, clienții care au un smartphone BlackBerry își pot descărca gratuit aplicații în valoare de 100 dolari prin intermediul AppWorld. Informații complete pot fi obținute pe site-ul http://myblackberryapp.com