.

Operatorul a adăugat 2 milioane de clienți în decurs de numai un an

Orange, liderul pietei de telefonie mobila din Romania, a anunțat luni ca a atins cifra de 7 milioane de clienti. Cu alte cuvinte, în acest moment unul din trei romani este client Orange. In decurs de numai un an, 2 milioane de romani au ales serviciile Orange, ceea ce demonstreaza ca ramane operatorul favorit.

La sfarsitul lui 2005 rata penetrarii telefoniei mobile in Romania atinsese 62%. Orange estimează ca in 2006 rata penetrarii acestor servicii va creste pana la sfarsitul anului la 75%.

'Atingerea pragului de 7 milioane de clienti reprezinta o realizare remarcabila pentru Orange Romania. Aceste cifre evidentiaza o data in plus succesul telefoniei mobile in tara noastra in general, si cu precadere succesul Orange in Romania. Pe o piata matura, este important sa dovedesti in fiecare zi preocuparea pentru calitatea serviciilor oferite clientilor. Lansarea unor produse inovative si dezvoltarea unui portofoliu tot mai extins de servicii au contribuit la consolidarea succesului Orange pe piata romaneasca. De la planurile personalizate de abonamente la ofertele PrePay, de la serviciile de informare si divertisment la programul de fidelizare, de la aplicatii de business complexe la solutii de comert electronic, oferim servicii performante si usor de folosit,' declara Richard Moat, CEO Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania cu 7 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange una din cele mai mari companii de comunicatii din lume fiind prezenta in 17 tari. La sfarsitul celui de-al treilea trimestru in 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 617 milioane EUR si 6.22 milioane clienti, inregistrand cea mai mare crestere a unui operator din Romania ca baza de abonati si venituri. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat cea mai larga retea de magazine proprii a unui operator din Romania, care cuprinde pana acum 25 de locatii in toata tara. Orange Romania ofera o gama larga de servicii de comunicatii: voce, date, SMS, MMS, WAP, e-mail, GPRS, EDGE, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange a fost primul operator din Romania care a oferit servicii video pe telefonul mobil,  incluzand Live-TV.Succesul Orange se datoreaza nu doar atractivitatii pe care o reprezinta telefonul mobil, ci si calitatii retelei, a serviciilor oferite si brandului. Avand o acoperire a populatiei de 96,6%, Orange ofera fiecarei persoane din Romania posibilitatea de a alege intre planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate, si cartele PrePay.