.

Orange a deschis pe 14 septembrie cel de-al doilea smart shop din România la București, pe Șoseaua București-Ploiești numărul 42 D, în Băneasa Shopping City. În magazinul redeschis sub noul format, Orange invită clienții să se bucure de o experiență digitală incomparabilă și de o abordare personalizată a serviciilor. Magazinul este deschis de luni până duminică în intervalul 10:00-22:00.

Experiența de cumpărare

Orange adaptează tehnologia la ceea ce este important pentru clienții săi și oferă astfel o experiență de cumpărare inedită. Deoarece interacțiunea directă este importantă, Orange smart shop are un număr mai mare de angajați care direcționează clienții, fac recomandări și soluționează problemele în cel mai scurt timp. De asemenea, clienții pot testa produsele înainte de achiziție în spațiile dedicate din shop.

Pentru o experiență de cumpărare digitală clienții primesc contractele și facturile pe e-mail. Ei sunt preluați prin intermediul sistemului digital de queue management (sistemul de așteptare) cu ajutorul asistenților de vânzare. Aceștia identifică încă din start ce îi interesează pe clienți și emit bonuri de ordine dedicate, astfel încât consultantul de vânzări cunoaște în avans problemele și dorințele clientului care urmează. Interacțiunea este facilitată de sistemul de afisaj digital ce expune fotografia consultantului de vânzări în momentul în care clientul este chemat.

O noutate este lipsa posterelor clasice de hârtie, comunicarea comercială bazându-se exclusiv pe mijloace digitale: sistemul de digital signage cu ecrane profesionale și Product Me, aplicația de difuzare de conținut digital pe dispozitivele mobile expuse.

O altă noutate sunt mesele interactive – ecrane tactile de 42” cu rezolutie 4K la care, cu ajutorul unui reprezentant Orange, clienții își pot crea abonamentul ideal prin selectarea serviciilor și resurselor pe care le consideră potrivite. Clienţii persoane juridice pot discuta cu reprezentanți de vânzări dedicaţi despre soluţii personalizate pentru afacerile lor.

Design-ul magazinului

Design-ul Orange smart shop a fost modernizat și spațiul a fost mărit pentru o atmosferă prietenoasă și aerisită. Pentru ca totul să fie ușor de găsit, magazinul este structurat în 3 spații care reflectă cum folosim tehnologia: acasă, la birou, pentru divertisment. În zona de divertisment cei mici se pot juca pe un Playstation 4 ce rulează pe un smart TV de 55”.

Ofertele și serviciile sunt prezentate în format digital, prin intermediul ecranelor, a telefoanelor și tabletelor expuse la zona de testare, precum și a meselor interactive unde reprezentanții Orange asistă clienții la crearea unui pachet adaptat nevoilor de comunicare și conectare proprii. 

Oferta specială de lansare Orange smart shop Băneasa, valabilă până pe 14 octombrie 2015

reducere 30 euro pentru orice telefon sau tableta 4G cu abonament nou sau reînnoire pe 24 de luni

reducere 60 euro pentru orice telefon sau tableta 4G Samsung cu abonament nou sau reînnoire pe 24 de luni

reducere 25% la orice accesoriu

reducere 50% la orice accesoriu Samsung

www.orange.ro .