.

Orange a lansat o nouă ofertă pentru abonați, introducând un nou tip de abonamente recomandate celor care vor să exploreze comunicarea digitală. Cu prețuri între 9 și 18 euro (TVA inclus), abonamentele Cangur conțin minute, SMS-uri, internet la viteze 3G de până la 14.4Mbps și acces nelimitat la Facebook, Yahoo! și Portalul Orange pe mobil. Acestea sunt potrivite celor care vor să fie mereu în contact cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale sau care utilizează diverse aplicații pe mobil și sunt recomandate împreună cu telefoanele multimedia.

Clienților cu nevoi extinse de comunicare, care își doresc să navigheze pe internet la viteze mari fără griji, să vorbească sau să trimită mesaje, Orange le recomandă abonamentul Panteră, împreună cu cele mai performante telefoane inteligente. Aceștia vor naviga pe internet la viteze 3G+ și H+ de până la 43.2Mbps, cu un trafic inclus de până la 4GB pe lună și acces nelimitat la serviciul TV pe mobil, disponibil în Portalul Orange sau în aplicația TV de la Orange pentru telefoanele cu sistem de operare iOS și Android.

În plus, Orange introduce în toate cele 3 tipuri de abonamente (Cangur, Delfin și Panteră) posibilitatea de a folosi minutele naționale și pentru convorbiri cu rețelele fixe din Europa, precum și cu cele fixe și mobile din Canada și SUA.

„Am regândit abonamentele astfel încât clienților noștri să le fie mai ușor să aleagă, în funcție de beneficiile disponibile și de nevoia lor de comunicare. În plus, le putem oferi o soluție completă formată din abonament și telefon recomandat. Astfel, în funcție de abonamentul pentru care optează, le putem recomanda un telefon mobil compatibil cu beneficiile abonamentului." precizează Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B 2 C în cadrul Orange România.