.

Orange își invită clienții să contribuie la crearea poveștii celor 100 de ani de România prin inițiativa Albumul unei națiuni și îi premiază cu 100 GB cadou. Abonații Orange rezidențiali și business și utilizatorii cartelelor PrePay deopotrivă, pot încărca cronologic poze memorabile ale familiei din ultimii 100 de ani pentru a crea un album digital al românilor. Pentru a participa, clienții trebuie să se autentifice în pagina campaniei cu datele contului personal My Orange și să încarce una sau mai multe fotografii de familie făcute în România, în perioada 1918 – 2018. 
 
 
Pentru fiecare poză adaugată în album se alocă un bonus de 100GB pentru un singur abonament de voce cu internet administrat în contul My Orange, sau pentru un singur număr PrePay cu opțiune activă de minimum 5 euro de voce cu internet. 
 
 
Albumul unei națiuni face parte dintr-o serie de inițiative menite să marcheze centenarul Marii Uniri, unde se regăsesc și proiectele Alba Iulia Smart City, Digitaliada și CinePub. Prin CinePub, utilizatorii aplicației Orange TV Go pot urmări gratuit online cele mai îndrăgite filme dintr-un secol de cinematografie românească.  
 
 
Pentru mai multe detalii despre Albumul unei națiuni, consultați regulamentul campaniei pe https://www.orange.ro/albumul-unei-natiuni/regulament.pdf