.

Orange a lansat, pe 11 mai, în premieră pe piața din România un telefon special creat pentru seniori, prevăzut cu volum puternic, tastatură cu cifre mari și redare vocală a cifrelor tastate, apelare rapidă și cu buton pentru apeluri de urgență. Pe lângă funcțiile de bază de voce și SMS, modelul ZTE S302 este dotat cu radio FM și lanternă. Pe ecran caracterele sunt afișate foarte vizibil, iar meniul simplu facilitează accesul la opțiunile telefonului. De asemenea, la fiecare tastă apăsată, clienții aud un mesaj vocal care redă cifra respectivă, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgență telefonul inițiază automat un apel sau trimite un mesaj la un număr stabilit în prealabil de către utilizator.

 

Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai în oferta Senior, la prețuri pornind de la 1 euro (TVA inclus). Împreună cu telefonul, oferta Senior include un abonament cu 500 de minute pentru apeluri în rețea și către orice rețea fixă națională , la 6 euro/lună (TVA inclus). Oferta Senior se adresează exclusiv pensionarilor, iar activarea se face în orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. În afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achiziționat și separat, la prețuri pornind de la 9 euro (TVA inclus).

 

"Odată cu dezvoltarea tehnologiei au apărut telefoane cu funcții multiple și din ce în ce mai complexe. Există însă și foarte mulți clienți care nu își doresc de la un telefon decât să poată vorbi, să trimită un mesaj scris și să aibă un meniu simplu. Pentru aceștia am lansat un model nou, ușor de folosit, împreună cu un pachet de servicii de bază, la tarife extrem de avantajoase", a declarat Cristina Pateșan, Consumer Marketing Manager-Postpay.