.

Orange România îmbunătățește experiența de navigare pe Internet a clienților săi, prin mărirea vitezei de transfer al datelor până la 14,4 Mbps. Începând din 3 mai noua viteză va fi disponibilă în 11 orașe: București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara. „Obiectivul nostru este să le oferim clienților cea mai bună experiență de navigare pe Internet, iar ofertele și serviciile pe care le creăm, alături de produsele pe care le aducem pe piață, susțin îndeplinirea acestei promisiuni", precizează Thierry Millet (foto), CEO Orange România.

 

Pentru clienții care accesează frecvent Internetul pe laptop, Orange a pregătit o ofertă irezistibilă: trafic nelimitat și gratuit, pe timpul nopții, între orele 0:00 și 7:00, pentru clienții care dețin unul dintre abonamentele Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 și Internet Unlimited 58 și creșterea automată a vitezei pentru cele trei planuri tarifare.

 

De asemenea, în cele 11 orașe în care va fi disponibilă noua viteză de navigare pe Internet, clienții Orange vor beneficia de o ofertă specială la cumpărarea unui abonament Internet Unlimited 14, pe o perioadă de 24 de luni: reducerea cu 50% a tarifului la abonament în primele 3 luni și modemul USB Option Icon 515M compatibil cu viteza de 14,4 Mbps, la 1 euro.

 

La Orange și utilizatorii de smartphone-uri se bucură de Internetul mobil de mare viteză pe terminalele compatibile cu tehnologia HSDPA. Cu opțiunea My Smartphone, aceștia pot profita la maximum de avantajele unui smartphone, întrucât primesc 500 MB pentru navigare pe Internet, cu 9 euro/lună (TVA inclus). În același timp, clienții care aleg opțiunea My Smartphone au acces gratuit la serviciul dedicat de asistență Smartphone Expert.

 

Împreună cu ofertele avantajoase la abonamentele pentru acces la Internet broadband pe laptop și pe mobil, Orange oferă clienților săi o gamă diversificată de terminale pentru conectare. De la smartphone-uri precum iPhone, BlackBerry, Nokia sau HTC, până la laptopuri, modemuri USB și carduri de date, clienții găsesc în portofoliul Orange o varietate de produse din care pot alege cea mai bună soluție de acces la Internet. În plus, cu ajutorul dispozitivului Option Globesurfer X1 Wi-Fi cradle și a modemului Huawei E5832, disponibile doar la Orange, clienții își pot crea propriul hot-spot acasă, la birou ori atunci când călătoresc. Astfel, clienții Orange beneficiază de o experiență optimă de navigare pe Internet atât afară cât și în interiorul clădirilor.

 

Datorită standardului HSDPA 14,4 Mbps, un fișier cu dimensiunea de 5 MB va putea fi descărcat în 3 secunde în condiții optime de conectivitate, spre deosebire de 7,5 secunde prin tehnologia HSDPA 7,2 Mbps, în timp ce un e-mail cu un atașament de 1 MB va fi recepționat în mai puțin de o secundă. Așa cum și-a obișnuit deja clienți, Orange le oferă acestora posibilitatea de a testa serviciile de Internet mobil înainte de a le achiziționa. Și de această dată, clienții pot testa gratuit, timp de 15 zile, noua viteză de navigare pe computerul personal. Pentru aceasta, clienții pot solicita în magazinele Orange un pachet de test.