.

Orange România adaugă noi beneficii programului de loializare pentru abonați, prin care aceștia sunt răsplătiți pentru timpul petrecut în rețea. Astfel, clienții primesc o combinație unică de avantaje în funcție de vechime, de tipul și de valoarea abonamentului. „Orange Thank You a fost primul program de fidelizare lansat pe piața de telecom din România. Deoarece relația pe care o avem cu clienții noștri este foarte importantă, ne-am dorit să le oferim mai multe avantaje pentru a răsplati timpul petrecut în rețea. Hello, Smile, Enjoy și Trust reprezintă exact durata relației noastre. Clienții beneficiază acum de mai multe minute naționale, convorbiri gratuite în rețea și prețuri avantajoase la telefoane. Vom continua să investim în această direcție pentru a ne confirma angajamentul față de clienții noștri, acela de a le oferi servicii de calitate la un raport bun calitate-preț, simplitate și eficiență", precizează Julien Ducarroz (foto), Chief Commercial Officer, Orange România.

 

Avantajele de care pot beneficia sunt grupate în patru categorii: Hello (0-2 ani), Smile (2 - 4 ani), Enjoy (4 - 8 ani) și Trust (peste 8 ani).

Orange dorește să răsplătească încrederea pe care clienții o arată prin utilizarea serviciilor sale. De aceea, Orange este singurul operator care răsplătește fidelitatea clienților săi prin acordarea beneficiilor chiar și după 4 sau 8 ani în rețea și care oferă minute naționale cadou în funcție de tipul abonamentului Delfin, Flamingo sau Panteră. Numărul de minute naționale gratuite crește de fiecare dată când abonații împlinesc 2, 4 sau 8 ani în rețea. În plus, aceștia își pot alege 1, 2 sau 3 Numere Magice din rețeaua Orange cu care pot vorbi gratuit și nelimitat, începând cu cel de-al doilea an în rețea.

În același timp, programul Orange Thank You oferă posibilitatea clienților existenți să beneficieze de cele mai bune prețuri atunci când aleg să își schimbe telefonul. Începând cu prima factură clienții primesc puncte Thank You pe care le pot folosi ulterior la cumpărarea unui telefon. Ca noutate, unele pachete de beneficii includ posibilitatea de a folosi în avans punctele Thank You corespunzătoare facturilor viitoare.

Detalii despre avantajele pe care le oferă fiecare categorie pot fi găsite pe www.orange.ro sau în orice magazin Orange.