.

Orange a inaugurat noua pagină de start orange.ro, reînnoită pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a oferi o experiență nouă, intuitivă tuturor utilizatorilor. "Noul homepage reprezintă un pas important în strategia Orange de a oferi aceleași servicii, indiferent de dispozitivul utilizat - computer sau telefon mobil. Am ținut cont de nevoile clienților noștri pentru a ne asigura ca noua versiune le va oferi acces mai ușor la lucrurile care sunt de interes pentru ei. Îi invităm să se logheze în contul lor Orange sau să citească știrile zilei pentru a testa noul format, mai intuitiv și mai ușor de utilizat decât era înainte", precizează Oana Comănescu, Portal Manager.

 

Noul homepage are un design simplu, este ușor de folosit și permite clienților să găsească mai rapid informațiile de care au nevoie. Împărțită în secțiuni clare și bine delimitate, pagina de start dispune de o nouă secțiune de „bun venit" care asigură acces direct la ofertele Orange, precum și la cele mai utilizate informații din aplicația „Contul meu" - detalii despre abonament, factură, consum, puncte Thank You pentru abonați sau Credit Info, Phone Credit și reîncărcare pentru clienții PrePay. Aceste informații sunt disponibile imediat după logarea în aplicație, alături de ofertele personalizate din Magazinul Online.

 

De asemenea, noua pagină de start permite utilizatorilor să afle într-un mod simplu cele mai recente informații de interes din diferite domenii: știri, sport, gadgets sau muzică. Secțiunile alese sunt printre cele mai accesate secțiuni din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, iar noul format oferă și posibilitatea de a trimite pe telefonul mobil un link către secțiunea dorită.

 

Tot ca parte a noii pagini de start a site-ului, Orange a implementat încă de la sfârșitul anului trecut un meniu expandabil ce îmbunătățește accesul în principalele pagini ale site-ului, iar zonele de noutăți și oferte Orange au fost reînnoite.

 

Noul homepage este disponibil la adresa www.orange.ro.