.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a anunțat lansarea jocului PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 printr-un trailer nou. Cele mai noi aventuri ale unuia dintre cei mai cunoscuți eroi sunt disponibile pe PlayStation 4, Xbox One și pe PC prin intermediul Steam.    
 
Dezvoltat de BANDAI NAMCO Studios Inc. din Tokio, Japonia, PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 combină gameplay-ul clasic, bazat pe navigarea prin labirinturi, cu o nouă grafică 3D și noi efecte vizuale spectaculoase. Noile moduri de joc precum Time Attack sau Adventure Mode permit nenumărate ore de distracție cu celebrul personaj PAC-MAN. Momentele memorabile sunt asigurate printre altele de direcționarea turmelor de fantome în trenuri fantomă într-un timp dat, folosind abilitatea Chain Eating, de vânătoarea unor fructe efemere, de confruntarea unor boși de nivel periculoși sau de rejucarea nivelurilor cu noi reguli sărite de pe fix.     
 
PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia în formă digitală pe PlayStation 4, pe Xbox One și pe PC prin intermediul Steam. 
 
 
Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.
 
BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™. Mai multe informații despre companie pot fi găsite online, pe pagina http://www.bandainamcoent.eu.