.

Panasonic se pregătește să dezvăluie cea mai nouă tehnologie smart AV, soluții de energie și, pentru prima dată în cadrul IFA, produse electrocasnice inovatoare, înainte de Internationale Funkausstellung de anul acesta, (IFA). În centrul standului Panasonic IFA 2012, producătorul japonez va prezenta conceptul cu cea mai extinsă conectivitate din industrie. Conectivitatea smart va lega o gamă largă de produse acoperind toate aspectele vieții cotidiene, de la echipamente audio-video până la produse electrocasnice și produse asociate energiei. Chiar și în afara casei, Panasonic va demonstra că poate oferi soluții de conexiune smart pentru a realiza un stil de viață durabil și confortabil în același timp.

Panasonic se angajează să ofere o soluție completă pentru casa inteligentă a viitorului. Prin combinarea tehnologiilor și ideilor ecologice, compania face progrese impresionante pentru realizarea viziunii de a deveni „Compania Verde Inovatoare numărul 1 în industria de electronice până în 2018".

În cadrul IFA 2012, standul Panasonic este alcătuit din trei zone principale:

Zona produselor electrocasnice

Acesta este primul an în care Panasonic va prezenta în zona publică produse electrocasnice în cadrul IFA. Standul nu va include doar o gamă largă de produse electrocasnice, cu un număr mare de produse noi expuse, dar și produse concept și produse din Japonia ce țintesc să inspire consumatorul european.

Toate produsele electrocasnice de la IFA 2012 contribuie la viziunea verde a Panasonic și vor cuprinde noi tehnologii concepute pentru a permite noi niveluri de eficiență ale energiei și consumului de apă.

Zona Digitală AV

Zona digitală AV va permite vizitatorilor să experimenteze o varietate de ecrane de înaltă rezoluție și tehnologii inovatoare 3D. În această zonă va fi expusă și o gamă largă de produse AV digitale de consum Panasonic, incluzând recent premiatele televizoare Smart VIERA. Gama Smart VIERA, prima opțiune Panasonic pentru un „Stil de viață inteligent și eco", oferă o mai mare ușurință de utilizare datorită conectivității cu o varietate de produse cum ar fi aparatele mobile, camerele foto digitale LUMIX compatibile WiFi și echipamente audio compatibile AirPlay.

Zona concept

Zona concept va prezenta diferite soluții viitoare de contectivitate. Demonstrând abordarea Panasonic de a realiza o casă conectată cu zero emisii CO2, Zona Concept va evidenția și modul în care gama de produse electrocasnice poate ajuta consumatorul în a gestiona un stil de viață sănătos.

Zona de design

Colțul de design, situat între Zona produselor electrocasnice și Zona AV, va prezenta produse variate create în linie cu filozofia de design Panasonic „Future Craft". Vizitatorii vor putea vedea becul LED câștigător al Gold iF Design, dar și o serie de televizoare cu rama subțire, mașini de spălat, frigidere și produse pentru gătit.

Panasonic LIVE @ IFA

Pentru al doilea an Panasonic va găzdui o transmisiune live și interactivă de la IFA care va permite persoanelor de oriunde să împărtășească experiența Panasonic din cadrul IFA și să exploreze o lume a inovațiilor. Toți cei care nu pot participa la IFA pot accesa streaming-ul online și pot întreba experții Panasonic despre cele mai noi produse și tehnologii. În acest an, oaspeți prestigioși printre care dl. Kazuhiro Tsuga, Președintele Panasonic Corporation și dl. Laurent Abadie, CEO și Președintele Panasonic Europe vor lua parte la întâlnirile LIVE@IFA