.

Panasonic Corporation a lansat pe 28 iulie prima cameră video 3D din lume, dedicată consumatorilor obișnuiți1. Modelul HDC-SDT750 permite chiar și amatorilor să înregistreze imagini 3D prin simpla atașare a obiectivului 3D dedicat. Chiar și fără obiectivul 3D, acest model inovator oferă utilizatorului posibilitatea de a obține înregistrări video de calitate Full HD, datorită ultimelor tehnologii pe care le încorporează. Camera va fi disponibilă în magazine începând cu 20 august, mai întâi în Japonia2 și apoi în alte țări, din toamna acestui an.

Ca pionier al tehnologiilor moderne 3D, Panasonic a lansat în acest an primele plasme Full HD 3D VIERA și primele playere 3D Blu-ray DiscTM, prima cameră video profesională 3D, primul obiectiv 3D din lume cu sistem de lentile duale interschimbabile dar și acum prima cameră video 3D destinată amatorilor.

Producerea unei camere video 3D pentru amatori este un pas natural pentru companie. Încorporând ultimele tehnologii Panasonic pentru emisii TV, avansatul model SDT750, bazat pe sistemul 3MOS, permite utilizatorilor obișnuiți să creeze singuri propriile filme 3D, ceea ce până nu demult era doar apanajul profesioniștilor.

În combinație cu un televizor cu plasmă VIERA 3D3 și un player/recorder Blu-ray DiscTM 4, camera SDT750 face posibilă păstrarea și vizionarea oricând a unor prețioase amintiri.

Chiar și fără atașarea obiectivul dedicat 3D, sunt multe moduri prin care utilizatorul obține înregistrări foarte valoroase.

Sistemul 3MOS cu rată de reducere a zgomotului îmbunătățită este capabil să înregistreze imagini foarte clare, luminoase, mult mai frumoase decât până acum. Camera este echipată cu numeroase caracteristici care fac filmarea facilă, la îndemână, lăsând utilizatorului posibilitatea de a fi oricât de creativ dorește. Astfel, noul model are posibilitatea de a înregistra în sistem 1080/60p pentru NTSC sau în 1080/50p pentru PAL (Full-HD 1.920 x 1.080, 60 sau 50 progressive recording) 5, dispune de modul iA (Intelligent Auto) 5, este echipat cu noul stabilizator HYBRID O.I.S. (Optical Image Stabilization/Optical Image Stabilizer)5 și prezintă o multitudine de funcții pentru controlarea manuală a obiectivului 6.

Sistemul 3MOS de înaltă senzitivitate dă posibilitatea filmării de imagini 3D la o rezoluție de 7.590.000 pixeli (2.530.000 pixeli x 3). Datorită și tehnologiei de reducere a zgomotului, imaginile obținute sunt luminoase, clare, chiar și dacă au fost filmate în medii cu luminozitate scăzută.

Capabilă să înregistreze în sistem 1.080/60p pentru NTSC sau în 1.080/50p pentru PAL5, noul model SDT750 generează filmări expresive, fără să piardă detalii și fără imagini tremurate așa cum se întâmplă în cazul clipurilor tradiționale în sistem 1.080i (interlace).

Mai mult, funcția iA, foarte populară la modelele anterioare, facilitează întreg procesul de filmare, camera fiind ușor de operat de către amatori. SDT750 vine echipată cu noul stabilizator de imagine HYBRID O.I.S. 5 care permite înregistrarea de imagini clare, la calitate HD, cu teleobiectiv.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumită pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider internațional în dezvoltarea și fabricarea de produse electronice pentru o gamă variată de clienti, afaceri și cerințe industriale. Compania ocupa locul al treilea în indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piața locală este, din anul 1996, PANASONIC ROMANIA.