.

Panasonic va prezenta vizitatorilor conferinței anuale Internationale Funkausstellung 2013 (IFA) de la Berlin cum soluțiile și produsele sale vor oferi consumatorilor mai mult confort, conectivitate mai bună și un stil de viață mai verde. Fie că este vorba de birou, de călătorii sau propriul cămin, Panasonic va prezenta soluții și produse care vor contribui la crearea unei vieți mai bune într-o lume mai bună pentru fiecare consumator. Standul Panasonic ce acoperă peste 6,000m2 situat în Hala 5.2 va fi împărțit în două zone distincte în care vor fi prezentate cele mai noi game de produse, inovații și tehnologii ale viitorului.

Standul Panasonic de la IFA 2013 constă în următoarele zone principale :

Concept: un stil de viață mai bun în cloud

Prin gama diversificată de soluții oferite, de la echipamente audio-video la electrocanice, Panasonic va prezenta un concept pentru un stil de viață în viitor, mai confortabil și comod, realizat prin utilizarea tehnologiilor cloud.

4K de la Panasonic

La IFA 2013 Panasonic va prezenta o gamă extinsă de soluții 4K ce folosesc tehnologii avansate 4K, dezvoltate in-house. Compania va expune cea mai subțire și ușoară tabletă din lume 4K de 20 inci; prototipuri ale panoului OLED 4K produs prin metoda proprie "RGB all-printing"; Blu-ray player-ul 4K; Blu-ray recorder-ul 4K și prototipul camerei video 4K.

Soluții audio-video digitale

În zona soluțiilor audio-video digitale, Panasonic va prezenta în premieră o serie de produse pentru consumatori incluzând : primul televizor Ultra HD Smart VIERA TX-L65WT600 cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0 și DisplayPort 1.2a1; LUMIX DMC-GX7, prima cameră din lume DSLM2 cu Live View Finder (LVF) încorporat, cu înclinare până la 90 de grade și boxele portabile wireless cu Bluetooth SC-NA30 și SC-NA10, având cel mai îndelungat timp de redare de până acum.

O expoziție interactivă va permite utilizatorilor să experimenteze avantajale unui ‘Smart VIERA my Home Screen’ personalizat ce poate fi adaptat fiecărui stil de viață. În plus, ecranele pre-setate dezvoltate în colaborare cu furnizorii de conținut oferă utilizatorilor acces mai rapid și mai simplu la conținutul preferat.

De asemenea, vor fi expuse și cele mai noi produse audio-video ce vor demonstra beneficiile conectivității cu ajutorul smartphone-ului și tabletei.

Electrocasnice

În zona electrocasnicelor de bucătărie, espressorul NC-ZA1 se va afla în centrul atenției, permițând vizitatorilor să aibă control total asupra tăriei, gustului, temperaturii și mărimii propriei cafele.

Evenimentele live și sesiunile de degustare vor demonstra calitățile tehnologiilor încorporate cum ar fi senzorul IR din plita de inducție.

În plus față de gama completă a electrocasnicelor Panasonic ce include mașini de spălat, combine frigorifice, cuptoare cu microunde, cele mai noi mașini de spălat din gama VB5 și VC5 vor demonstra progresul Panasonic la nivel european în zona electrocasnicelor și angajamentul continuu pentru desing accesibil, performanțe inteligente și eficiență eco.

În zona de îngrijire personală, vor fi expuse aparatele de ras premium ES-LV95 și ES-LV65 și vaporizatorul ionic facial EH-SA31. Stiliștii profesioniști vor avea la îndemână noul uscător de păr Panasonci EH-NA65 și placa de îndreptat părul EH-HS95, ambele având încorporate tehnologiile inovatoare nanoe.

Soluții B2B

Panasonic își va prezenta realizările în materie de soluții B2B, cum ar fi serviciul de monitorizare cloud. Alte prezentări B2B vor expune sistemele pentru vehiculele prietenoase cu mediul și sisteme de energie pentru cămin, fiind un exemplu pentru activitatea Panasonic de a contribui la mediul înconjurător european.

În plus, vor fi prezentate la stand și filozofia de design Panasonic „Future Craft" și produsele create având la bază această filozofie.

Panasonic LIVE @ IFA

Pentru cei care nu vor putea fi în Berlin și anul acesta compania va pune la dispoziție transmisiunea online interactivă, Panasonic LIVE @ IFA oferind tuturor experiența Panasonic la IFA.

Vizitatorii micro-site-ului www.panasonic.eu/ifa vor putea explora virtual standul și vor putea adresa întrebări experților Panasonic.

Kit-ul de presă și standul Panasonic de la IFA

Comunicatele Panasonic de la IFA 2013 sunt disponibile la acest link:

www.panasonic.eu/ifa2013/ , iar imaginile de la standul Panasonic, aici:

www.bit.ly/panasonicifa2013.

De asemenea pe portalul de știri Panasonic va fi disponibil și un website unde vor putea fi accesate stiri, imagini și clipuri video. Vă rugăm vizitați:

http://news.panasonic.net/presskits/ifa2013/.

Pentru mai multe informații despre produsele Panasonic accesați:

www.panasonic.ro

http://www.panasonic.eu

Pagina de Facebook Panasonic România: http://www.facebook.com/PanasonicRomania

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării și producției de electronice și soluții pentru consumatori în domeniul aplicațiilor casnice, noncasnice, mobile și personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global și operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând pentru anul încheiat la 31 martie 2013 vânzări de 7.30 trilioane de yeni (68 miliarde de euro). Compania face eforturi pentru a crea o viață mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind angajată în a urma noi valori inovatoare în toate diviziile. Pentru mai multe informații despre Panasonic vizitați pagina www.panasonic.net.