.

Paravion.ro în parteneriat cu Vodafone România lansează, pentru perioada august-septembrie 2014, o campanie prin care oferă gratuit opțiunea „Roaming pe zi” abonaților Vodafone care achiziționează pachete de vacanță prin Paravion.ro, în  cele mai vizitate destinații de vacanță, din insulele grecești, Turcia și Spania. „Obiectivul nostru este să le oferim clienților vacanța perfectă, din momentul în care își aleg destinația, până la ultimul moment, al îmbarcării spre casă. Având în vedere că insulele grecești, Turcia și Spania se numără printre destinațiile de vacanță preferate ale românilor, ne-am gândit, alături de partenerul nostru Vodafone, să le facem vacanța mai ușoară, eliminând grija roaming-ului”, precizează Remus Vișan (foto), Managing Director Paravion.ro.

Campania lansată de cele două companii se adresează tuturor clienților comuni Paravion.ro și Vodafone care achiziționează de pe Paravion.ro pachete de vacanță în destinații din Uniunea Europeană și Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.

Potrivit regulamentului campaniei, aceștia trebuie să achiziționeze pachetele de vacanță complete pentru destinațiile menționate până la data de 30 septembrie, să fie clienți persoane fizice Vodafone și să dispună de abonamente compatibile cu opțiunea Roaming pe zi.

Pentru a dispune integral de beneficiile campaniei, clienții Paravion.ro și Vodafone trebuie să achiziționeze un pachet turistic complet (bilet de avion charter, cazare şi alte servicii specifice pachetelor cu destinaţiile Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca, Tenerife) până la data de 30 septembrie de pe Paravion.ro, și să să activeze opţiunea de Roaming pe zi de la Vodafone pe perioada vacanței.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienți, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.