.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a anunțat o colaborare cu faimoasele studiouri Aardman și DigixArt pentru a dezvolta 11-11: MEMORIES RETOLD, o aventură cu accentul pus pe narațiune, desfășurată în timpul Primului Război Mondial, cu un stil artistic unic, care amintește de picturile clasice. Scopul este oferirea unei experiențe nemaiîntâlnite până acum. “Suntem încântați să lucrăm cu oameni atât de talentați, proveniți din diferite domenii. Facilitarea colaborării dintre Aardman Studios și DigixArt, alături de oferirea sprijinului necesar pentru a-și îndeplini viziunea de a extinde limita emoțiilor ce pot fi stârnite de un joc video este o întreprindere deosebit de importantă pentru noi”, precizează Hervé Hoerdt, Vice President of Marketing & Digital la BANDAI NAMCO Entertainment Europe.
 
11-11: MEMORIES RETOLD va fi o experiență emoționantă și captivantă, pentru realizarea căruia colaborează unii dintre cei mai talentați oameni din studiourile de animație, alături de producători muzicali și scenariști.
 
“Captivarea audienței prin povestiri emoționante redate sub formă de animație este specialitatea noastră la Aardman. Cu acest proiect sperăm să aducem o experiență de neuitat, cu o identitate vizuală aparte, care să reflecte tonul poveștii.  11-11: Memories Retold este o premieră pentru Aardman, care colaborează pentru prima dată la dezvoltarea unui joc de o asemenea anvergură”,precizează David Sproxton, co-fondator și  Executive Chairman în cadrul Aardman
 
“11:11: Memories Retold este un joc special din mai multe puncte de vedere. De la stilul grafic, care evocă tablourile clasice până la călătoria emoționantă creată pentru jucători cu scopul de a-și retrăi moștenirea, dorim să extindem limitele definiției actuale ale jocurilor video și sperăm să marcăm fiecare jucător”, precizează Yoan Fanise, Game Director la DigixArt
 

Pentru mai multe informații despre BANDAI NAMCO Entertainment vizitați pagina oficială https://www.bandainamcoent.eu, pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau canalul oficial de Twitter https://twitter.com/bandainamcoeu.