.

Xerox a încheiat cu Department of Homeland Security din Statele Unite un contract pe trei ani, în valoare de 16 milioane de dolari, pentru a asigura servicii de digitizare agenției guvernamentale U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS). Xerox va furniza aceste servicii într-un centru al său proiectat special pentru administrarea securizată a datelor guvernamentale. Ca parte a contractului, Xerox va scana peste 25 de milioane de documente de imigrare pe an. Datele/documentele scanate vor fi transferate în sistemul de document management al guvernului federal și vor fi folosite în diverse scopuri/situații de imigrare. Xerox renovează un centru vacant în Barbourville, Kentucky, pentru a se conforma standardelor National Archives and Records Administration (NARA) privind facilitățile de stocare temporară a datelor.

Acest centru permite Xerox să răspundă cerințelor guvernamentale stricte de securitate privind gestionarea documentelor oficiale. Clădirea Xerox este una dintre cele mai puțin de 20 de centre comerciale de acest tip aprobate de NARA în țară. Xerox va crea 50 de locuri de muncă în zonă și va lucra împreună cu organizația locală a forței de muncă, KCEOC Community Action Partnership (KCEOC), care va asigura serviciile de recrutare și training pentru noii angajați. Clădirea Xerox, aflată în prezent în renovări, va fi deschisă până la sfârșitul anului.

Despre Xerox

De la inventarea xerografiei acum 75 de ani, echipa Xerox ajută companiile să-și simplifice modul de lucru. Astăzi, compania este lider global în managementul documentelor și al proceselor de business, ajutând oamenii să fie mai eficienți și să se concentreze mai mult pe activitățile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Conn., peste 140.000 de angajați Xerox ajută clienți din 160 de țări, oferind servicii de business, echipamente de imprimare și instrumente software pentru organizații comerciale și guvernamentale. Aflați mai multe despre Xerox pe www.xerox.com.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari și peste 200 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.