.

Tenda își consolidează prezența pe piața românească prin încheierea unui nou parteneriat de distribuție cu compania ABN Systems International, specializată în distribuția unei game largi de sisteme de telecomunicații profesionale, echipamente IT și soluții integrate. “Ne propunem să aducem mai aproape de clienții noștri soluțiile și produsele Tenda pentru a le oferi posibilitatea de a se bucura de acces rapid la Internet, acoperire WiFi extinsă și conexiuni stabile, fără întreruperi. Alături de noul partener de distribuție, ABN Systems International, extindem oferta noastră de soluții SoHo cu produse de calitate, bazate pe tehnologii avansate ce oferă performanțe de top, accesibile, potrivite pentru fiecare necesitate”, precizează Yason Si, Regional Manager TENDA Balkans.
 
Parteneriatul, activ începând cu luna februarie a acestui an, vizează distribuirea gamelor de produse și soluții Tenda destinate utilizatorilor de acasă și birourilor de mici dimensiuni (SoHo), de la routere și sisteme de tip mesh inteligente, precum Nova MW6, MW5 și MW3, la extendere și adaptoare Wi-Fi, powerline, switch-uri sau camere IP.
 
“Unul dintre obiectivele companiei este să urmărească constant necesitățile pieței și să identifice segmentele lipsă astfel încât să oferim soluții complete, la un nivel ridicat de performanță. Nevoile clientului final sunt din ce în ce mai complexe, iar prin parteneriatul cu Tenda, ne propunem să satisfacem cererea, în creștere, a canalului nostru de distribuție, cu soluții și echipamente destinate segmentului SoHo”, precizează George Barbu, CEO ABN Systems International.