.

Fundația Vodafone România și Radio România organizează Ziua Copiilor, un concert caritabil pentru sute de copii de la centrele de zi și de plasament, la Sala Radio din București. În cadrul evenimentului, ce va avea loc pe 6 iunie, peste 700 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, vor asculta melodiile unor artiști cunoscuți și vor avea parte de numeroase surprize. “Ziua Copiilor este modul nostru de a face o zi mai frumoasă pentru sute de copii de la centrele de zi și de plasament, precum și din alte programe pe care le susținem. Îi așteptăm pe toți la Sala Radio cu numeroase surprize și cu artiști cunoscuți, în cadrul unuia dintre cele mai emoționante proiecte derulate de Fundația Vodafone Romănia”, precizează Angela Galeta (foto), Director, Fundația Vodafone România. Ziua Copiilor va începe, la ora 10.00, cu o serie de ateliere distractive - număr de magie, teatru de păpuși, picturi pe față, jocuri, figurine din baloane - iar la ora 11.00 vor începe concertele. La finalul evenimentului, fiecare copil prezent va primi, la ieșirea din sală, un cadou special.

Evenimentul se adaugă, din acest an, seriei de concerte și spectacole pentru copii, organizate de Fundația Vodafone România și Radio România.

“Am fost și de Crăciun la o serbare a fundației și a fost o zi pe care nu o voi uita niciodată: Moș Crăciun mi-a adus cele mai frumoase cadouri, exact ce i-am cerut în scrisoare și chiar și alte jucării în plus! Toți copiii de la Centru au fost foarte fericiți! Acum abia aștept să merg iar la București, la serbare, pentru că am auzit că ne vom juca, vor veni magicieni și o să fie și teatru de păpuși”, precizează Doinița, 9 ani, Asociația Hercules, Costești.

Copiii care sunt invitati la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania: Fundatia Chance for Life, Asociatia SOS Satele Copiilor, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, Asociatia Hercules, Asociatia Diaconia Ajutor International, Fundatia de Sprijin Comunitar, Asociatia Mia's Children, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Fundatia Bucurestii Noi, Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan si Centrul de Plasament Sfantul Iosif.
 
Fundatia Vodafone Romania a finantat, in cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale, avand ca beneficiari copii, tineri, batrani, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 20 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro. Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998.