.

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții, activând în România prin Intrarom, a anunțat recent că, în parteneriat cu COMATEC, va demara implementarea unei soluții IPTV într-un complex de lux din Regatul Arabiei Saudite. "În cadrul Intracom Telecom suntem încântați de cooperarea cu COMATEC", precizează Sotiris Bithas (foto), Director de Marketing al Departamentului Telco Software Business Intracom Telecom, adăugând că "Platforma noastră IPTV / OTT a fost implementată cu succes în peste 40 de companii operatori Telco & Cablu din SUA și Europa. Așteptăm cu nerăbdare să abordăm împreună cu COMATEC provocarea de a răspunde necesităților serviciilor de conținut video digital din piața emergentă și în continuă creștere a sectorului hotelier din Arabia Saudita".
 
Implementarea acestei soluții se bazează pe soluția  fs | cdn Anywhere IPTV & OTT a Intracom Telecom, platformă premiată ce permite furnizarea de conținut video de înaltă calitate pentru televizoare și dispozitive inteligente, în timp ce partenerii au în plan ca în viitorul apropiat să introducă și servicii interactive suplimentare, cum ar fi network DVR și Restart TV.
 
"Lista de implementări la nivel global a platformei fs | cdn  Anywhere și ușurința de extindere a capacității acesteia a jucat un rol cheie în procesul de luare a deciziilor. De-a lungul întregului proces, am evaluat atât agilitatea în afaceri a Intracom Telecom, cât și referințele și capabilitățile lor în domeniul tehnologic care completează perfect strategia noastră de creștere și inovare în Regatul Arabiei Saudite". precizează Rad Marji, Director General COMATEC.
 
COMATEC, având o experiența demonstrată și matură atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel al telecomunicațiilor, este un antreprenor modern din Regatul Arabiei Saudite, orientat să exploreze implementarea unor noi oportunități tehnologice cum ar fi serviciile de conținut IPTV și Over The Top (OTT) pentru piața de complexuri rezidențiale și pentru cea hotelieră, aflate în continuă creștere. Atât COMATEC, cât și Intracom Telecom au agreat să colaboreze strategic pentru a adresa domeniul hotelier în Regatul Arabiei Saudite și în regiunea Orientului Mijlociu, în general.