.

Feed-urile de date Kaspersky Threat sunt acum disponibile pentru clienți prin intermediul platformei ThreatConnect. Încorporând aceste feed-uri în sistemul de informații despre amenințări pe care îl folosesc deja, organizațiile vor avea o viziune mai clară asupra amenințărilor care prezintă cel mai mare pericol pentru ele. „Companiile au nevoie de acces la cât mai multe surse de încredere pentru a se asigura că sunt informate cu privire la cele mai relevante amenințări cibernetice. Suntem extrem de mândri să anunțăm acest proiect de colaborare cu ThreatConnect. Peste 1.600 de companii din întreaga lume folosesc platforma ThreatConnect pentru a preveni atacurile complexe. Datorită acestei integrări, organizațiile pot folosi cu ușurință Kaspersky Threat Intelligence Feeds pentru a-și optimiza sistemele de apărare”, precizează Sergey Martsynkyan, Head of B2B Product Marketing, Kaspersky Lab.
 
Instrumentele de Threat Intelligence joacă un rol esențial în securitatea cibernetică a companiilor, permițându-le să țină pasul și să reacționeze mai rapid la problemele de securitate cibernetică care le-ar putea afecta. Conform unui studiu realizat de SANS Institute, peste 70% dintre respondenți cred că informațiile obținute cu ajutorul instrumentelor de threat intelligence i-au ajutat să obțină o mai bună vizibilitate asupra scenariilor de atac. Pentru a ne asigura că avem clienți pregătiți să facă față amenințărilor cibernetice,  am încheiat un parteneriat cu ThreatConnect, Inc., furnizorul unei platforme de securitate complexe de informații.
 
Folosind platforma ThreatConnect, companiile pot agrega și compara date despre amenințări din mai multe surse pentru a se proteja de amenințările aflate în continuă schimbare și pentru a gestiona riscurile de securitate cibernetică specifice companiei.
 
Soluția Kaspersky Threat Data Feeds le permite organizațiilor să obțină informații valoroase analizând o gamă extinsă de surse de încredere. Aceste surse includ Kaspersky Security Network, serviciul Botnet Monitoring, capcane pentru spam, deep web și multe alte date despre obiectele malware pe care Kaspersky Lab le-a descoperit de-a lungul a peste douăzeci de ani de cercetare. Soluția le permite clienților să rămână la curent cu cele mai noi amenințări de securitate, indiferent de originea lor. În combinație cu platforma ThreatConnect, feed-urile de date Kaspersky Threat îmbunătățesc capacitatea unei companii de a lua decizii rapide și informate în fața amenințărilor, prin accesarea, compararea și analizarea datelor obținute din mai multe surse, folosind un singur sistem. 
 
Acest parteneriat le permite clienților: 
 
Să obțină informații despre amenințările emergente suficient de rapid pentru a putea preveni atacurile și pentru a-și îmbunătăți liniile de apărare.
 
Să-și optimizeze răspunsul la incidente și capacitatea de analiză.
 
Să își îmbunătățească controalele de securitate deja existente cu ajutorul instrumentelor de threat intelligence de la Kaspersky Threat Data Feeds.
 
„Oferindu-le utilizatorilor acces la informațiile sintetizate de Kaspersky Lab în cadrul platformei ThreatConnect, organizațiile pot să dezvolte mai eficient procese prin care să identifice cele mai relevante amenințări și să își protejeze rețelele. Această integrare le permite echipelor de securitate să aibă o abordare strategică, măsurabilă și eficientă în ceea ce privește răspunsul la incidente”, precizează Andy Pendergast, VP of Product, ThreatConnect.
 
Utilizatorii ThreatConnect pot afla mai multe detalii despre Kaspersky Threat Data Feeds pe TC Exchange-ul ThreatConnect sau contactând un reprezentant. Pentru mai multe informații despre Kaspersky Threat Intelligence, accesați site-ul nostru.
 
Despre Kaspersky Lab
 
Kaspersky Lab este o companie globală din domeniul securității cibernetice, prezentă pe piață de peste 21 de ani. Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea. Portofoliul companiei include protecție endpoint de top și mai multe soluții specializate de securitate și servicii, pentru a combate amenințările digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejați de tehnologiile Kaspersky Lab, precum și 270.000 de companii client, pe care le ajutăm să protejeze ce e mai important pentru ele. 
 
 
Despre ThreatConnect
 
ThreatConnect, Inc. aduce o abordare proactivă și eficientă în securitatea cibernetică, permițând o mai bună detecție, un răspuns mai rapid și riscuri scăzute. Platforma a fost dezvoltată de analiști pentru a putea fi utilizată de întreaga echipă (operațiuni de securitate, informații despre amenințări, răspuns la incidente și manageri de top). Este singura platformă intelligence-driven pentru operațiunile de securitate disponibilă în prezent care oferă, într-un singur loc, instrumente de intelligence, automatizare, analytics și fluxuri de lucru.