.

Orange anunță parteneriatul cu compania de conținut muzical LoveLive prin care va transmite în direct momente selecționate de la Festivalul Orange din Varșovia, un eveniment sponsorizat de Orange încă din 2008, ce va avea loc în perioada 13-15 iunie. Orange este primul operator care încheie un parteneriat cu LoveLive pentru streaming muzical în direct pe teritoriul Europei. „Apetitul consumatorilor pentru streamingul melodiilor pe propriile dispozitive digitale crește de la o zi la alta, prin urmare ne străduim mereu să oferim clienților experiențe noi și captivante", precizează Thierry Marigny (foto), Director Brand, Orange. „Orange Music Live aduce o nouă experiență, punând la îndemâna fiecăruia energia și atmosfera unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa cu ajutorul capacității unice a companiei LoveLive de a reda esența concertelor în direct. Ne bucurăm că putem împărtăși această experiență cu pasionații de muzică din Europa."

Orange Music Live va fi disponibil în România și în alte șapte țări europene – Armenia, Franta, Luxemburg, Moldova, Polonia, Spania, Slovacia – și va transmite în direct, prin streaming video, selecții din concertele susținute de artiști internaționali renumiți ale căror nume vor fi dezvăluite în săptămânile ce vor urma.

Accesibil pe mai multe ecrane, cum ar fi pe smartphone-uri, tablete, computere, Orange Music Live va beneficia și de rețelele super-rapide 4G de la Orange, acolo unde sunt disponibile.

Parteneriatul valorifică și tradiția muzicală a companiei Orange, o tradiție care i-a permis să aducă o serie de oferte muzicale atrăgătoare, printre care și serviciul Deezer. De asemenea, Orange sponsorizează de mult timp alte câteva festivaluri de muzică din Europa, cum ar fi Glastonbury în Marea Britanie (prin EE), Summer Well în România și Pohoda în Slovacia.

„LoveLive este încântată de parteneriatul cu Orange datorită căruia consumatorii din Europa se vor bucura de atmosfera de la festivalul Orange din Varșovia," declara Richard Cohen, CEO, LoveLive. „Orange este o marcă de renume, cu o lungă tradiție în promovarea muzicii. Prin îmbinarea tehnologiei de producție creative de top și a expertizei noastre în domeniul drepturilor de difuzare cu rețelele moderne 4G de la Orange, consumatorii din Europa se vor putea bucura de concerte excepționale de la evenimentul de anul acesta pe ecranul preferat și vor simți din plin atmosfera festivalului."

Selecția concertelor în direct din cadrul Orange Warsaw Festival va fi accesibilă gratuit in Romania prin portalul Orange TV Go (tvgo.orange.ro) care va cuprinde o serie de transmisii în direct ale momentelor susținute de mari artiști internaționali, precum și conținut video la cerere. Conținutul va fi disponibil pe durata festivalului și timp de până la patru săptămâni de la încheierea acestuia.

„Orange își dorește să încheie parteneriate cu companii de top în domeniul lor de activitate. Cu expertiza binecunoscută a companie LoveLive și palmaresul său de succes în facilitarea obținerii drepturilor de difuzare și asigurarea unor experiențe excepționale de transmisii muzicale în direct pe mai multe piețe, la care se adaugă pasiunea comună pentru muzică, acest parteneriat are toate premisele unei îndelungate relații de succes, benefice pentru clienți," a declarat Donna Soane, Director Sponsorizare și Parteneriate Globale, Orange.

Orange Music Live este disponibil clienților Orange din România și alte șapte țări europene și va oferi streaming video în direct al spectacolului oferit de mari artiști internaționali, precum și clipuri la cerere de la renumitul festival de muzică din Polonia