.

Printec Group, important furnizor de soluții IT integrate din Europa Centrală și de Est și Ricoh, anunță că vor coopera în regiune sub marca Nashuatec. "Suntem deosebit de încântați să ne unim forțele cu Ricoh. Deja utilizat de sute de organizații din întreaga lume, aceast serviciu ne va permite să sprijinim, la randul nostru, companiile din Europa Centrală și de Est, oferindu-le instrumentele adecvate pentru a optimiza și eficientiza procesele de afaceri, a reduce costurile precum și a-si crește veniturile", precizează Zacharias Angelakopoulos (foto), Printec Group Solutions Manager. Această cooperare va permite Printec Group sa ofere si sa implementeze solutii de management al serviciilor de printare, Managed Print Services (MPS), solutii care vor ajuta organizațiile sa isi modernizeze mediul de lucru și sa optimizeze administrarea documentelor.

În climatul de afaceri de astăzi, reducerea și controlul costurilor sunt mai importante decât oricând. Potrivit studiilor de piata Gartner "organizațiile cheltuiesc până la 3% din veniturile lor pentru administrarea documentelor. O gestionare eficienta a imprimantelor, copiatoarelor și sistemelor de fax poate duce la o economisire de până la 30% din aceste cheltuieli ".

Un serviciu de tipul Managed Print Services (MPS) asigura outsoucingul pentru majoritatea aparatelor implicate in procesul de scanare-printare-trimitere, integrandu-le intr-un sistem uniform si, de cele mai multe ori, sub un singur contract.

Folosind o abordare de ultima generatie, Ricoh Professional Services permite organizațiilor să isi simplifice astfel mediile de producție complexe și sa cheltuiasca mai puțin pentru orice activitati legate de imprimare, prin externalizarea acestui proces, fara a renunta la rapiditate, calitate si performanta.

Beneficiile directe sunt scăderea cheltuielilor legate de documente, controlul cheltuielilor, creșterea productivității angajaților, reducerea semnificativa a deseurilor și multe altele.

Tobias Johansson, Business Development Manager Ricoh a declarat: "Suntem incantati sa sprijinim Printec Group si ne dorim sa contribuim la reducerea costurilor si diminuarea impactului asupra mediului prin colaborarea directa cu cat mai multe companii din sud-estul Europei"

Despre Ricoh

Ricoh este o companie internationala specializata in echipamente de birou pentru imagistica, soluții de printare, sisteme de management al documentelor și de servicii IT. Cu sediul în Tokyo, Ricoh Group activeaza in mai mult de 200 de țări și regiuni. În anul financiar încheiat în martie 2012, Ricoh Groupa avut vânzări la nivel mondial de 1,903 miliarde de yeni (aproximativ 23 miliarde USD).

Cea mai mare parte a veniturilor companiei provine din produse, soluții și servicii care să îmbunătățească interacțiunea dintre oameni și informatie. Ricoh produce, de asemenea, camere digitale renumite, dar și produse industriale specializate. Este o marca recunoscuta pentru calitatea tehnologiei sale, standardul excepțional al serviciilor catre client și inițiativa in privinta sustenabilitatii.

Sub sloganul său corporativ, imagineaza-ti, schimba. Ricoh ajută companiile să isi transforme modul în care lucrează și dle incurajeaza sa foloseasca imaginația colectivă a angajaților lor. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.ricoh.com/about/.

Despre Printec Group Romania

Printec Group este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și integrator de sisteme din Europa Centrală și de Est. Grupul oferă soluții integrate în domenii precum tranzacții automatizate, telecomunicații & networking, securitatea informației, având ca parteneri vendori de renume precum NCR, VeriFone, Talaris, TONBELLER, Welcome Real Time, Oracle, Flash Networks, PCCW, etc. Printec Group este o companie cu sediul la Atena, Grecia. Cu subsidiare în Albania, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Macedonia, Kosovo, Moldova, România, Serbia și Muntenegru, Slovacia, Slovenia și Ucraina, Printec se află în fruntea evoluției soluțiilor bancare și tehnologiei informației în regiune.