.

Samsung Electronics Co., Ltd. și compania globală de media digitală Getty Images au anunțat un nou parteneriat în cadrul Forumului European organizat anual de Samsung. „Parteneriatul cu un brand de notorietate cum este Getty Images este o realizare importantă pentru noi. Getty Images este partenerul perfect pentru a putea să le oferim consumatorilor noștri posibilitatea de a-și distribui poveștile în toată lumea cu o calitate mai bună a imaginii și mai repede decât oricând", precizează Stephen Taylor, Vice Președinte Brand și Retail în cadrul Samsung Electronics Europa. „Prin acest parteneriat ne dorim să oferim generației viitoare de fotografi intrumentele și tehnologia necesare pentru a-și îndeplini ambițiile profesionale." Cele două companii și-au unit forțele cu scopul de a ajuta oamenii din toata lumea să-și distribuie poveștile prin intermediul puterii unice pe care o are fotografia.

Parteneriatul reunește caracteristicile unice și expertiza specifice atât Samsung, cât și Getty Images cu scopul de a genera moduri noi de conectare a fotografiilor din toată lumea, un beneficiu important pentru consumatori. Ca parte a acestei misiuni comune, acordul dintre Samsung și Getty Images include angajamentul de a crea conținut personalizat începând cu lansarea „Colecției Samsung", disponibilă acum pe gettyimages.com:

(http://www.gettyimages.com/editorial/frontdoor/samsung)

Colecția Samsung este alcătuită dintr-o selecție de conținut editorial premium realizat de fotografi de top ai Getty Images cu ajutorul Samsung SMART Camera NX. De asemenea, cele două companii vor oferi consumatorilor instrumentele și tehnologia necesare pentru a-i ajuta să devină viitori contribuitori ai „Colecției Samsung" folosind sistemul NX.

Craig Peters, Senior Vice President pentru Conținut în cadrul Getty Images a declarat: „Getty Images este motorul din spatele creșterii popularității fotografiei la nivel mondial și suntem încântați să fim parteneri cu Samsung, lider mondial în tehnologie creată pentru consumatori. Prin intermediul acestei colaborări, Getty Images și Samsung vor furniza instrumentele și platforma necesare pentru fotografii din întreaga lume să ne împărtășească perspectiva lor unică."

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, aparatelor casnice, sistemelor de LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 270,000 de angajați din 79 de țări, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari (US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com

Despre Getty Images

Getty Images este unul dintre cei mai importanți creatori și distribuitori de fotografie, video, muzică și produse multimedia din lume, dar și de alte tipuri de conținut premium, disponibile prin intermediul familiei sale de branduri, inclusiv iStock© și Thinkstock©. Cu ajutorul tehnologiei sale performante de căutare și recunoaștere a imaginilor, Getty Images deservește consumatori din peste 100 de țări și este primul loc accesat de profesioniștii din media și industriile creative care doresc să descopere, să cumpere sau să gestioneze imagini și alte tipuri de conținut digital. Fotografii săi de top și galeriile de imagini îi ajută pe utilizatori să producă conținut de calitate, ce apare zilnic în ziare, reviste, campanii de publicitate, filme, programe TV, cărți și media online. Vizitați Getty Images la www.gettyimages.com pentru a afla mai multe despre cum compania dezvolta rolul conținutului digital în comunicare și business și permite noilor idei să prindă viață. Pentru povestea din spatele conținutului și tehnologiei noastre, vizitați Getty Images InFocus la http://infocus.gettyimages.com/. Ne puteți găsi pe Facebook la www.facebook.com/gettyimages și Twitter la https://twitter.com/GettyImages.