.

SIVECO România a anunțat pe 20 iunie că a semnat contract de parteneriat cu înca o firma româneasca - SOFTEXPRESS din Râmnicu Vâlcea. Principalele activitati pe care firma partenera le va acoperi sunt cele de vânzare si implementare a produselor si serviciilor furnizate de SIVECO România.

Noul contract este un semn al recunoasterii valorii produselor software dezvoltate de SIVECO România, dintre care cele mai importante si cunoscute sunt pachetul integrat SIVECO Applications, AeL - platforma de eLearning si SIVADOC - solutia de management al documentelor si fluxurilor de lucru. Pe lânga dezvoltarea acestor produse, SIVECO România furnizeaza si serviciile aferente de consultanta, implementare, scolarizare si asistenta tehnica.

Strategia de parteneriate a companiei SIVECO România se desfasoara pe mai multe directii: scolarizarea si certificarea de parteneri interni pe produsele companiei, suport pentru activitatea de vânzari si implementare solutii.

Produsele dezvoltate de SIVECO România sunt aplicatii de afaceri, care se adreseaza companiilor din toate industriile, indiferent de marimea organizatiilor.

SIVECO Applications este un sistem informatic integrat care, datorita structurii sale modulare si a complexitatii programelor asigura un grad înalt de personalizare a solutiei în functie de cerintele si nevoile clientului, fiind mult mai flexibil decât multe solutii disponibile în acest moment pe piata româneasca.

În suita aplicatiilor inteligente de afaceri se remarca sistemul informatic de management, SIVECO Business Analyzer, necesar sistemului decizional si de management al unei organizatii.  Este un produs de analiza si previziune, asemanator unui tablou de bord ce actioneaza ca un integrator al informatiilor existente în sistem. Un produs tip Sistem Informatic de Management asigura gruparea si interpretarea informatiei în cele mai variate forme: raportari generale, analize de vânzari si marketing, planificari si prognoze, consolidari financiare, raportari legale, analize bugetare, analize de profitabilitate etc.

Componenta de instruire din activitatea departamentelor de resurse umane este abordata de SIVECO Romania prin intermediul platformei de eLearning AeL Enterprise, primul sistem de acest fel dezvoltat în întregime în România. AeL Enterprise este destinat instruirii asistate de calculator (Computer Assisted Learning - CAL), putând fi folosit si pentru instruirea la distanta/ne-asistata (Computer Based Learning).  AeL Enterprise dispune de facilitati de testare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor organizatiilor de masurare a impactului si eficacitatii programelor de instruire în vederea îmbunatatirii continue a performantelor angajatilor.

Sistemul de management al documentelor SIVADOC dezvoltat de SIVECO România simplifica fluxul documentelor, reduce timpul de raspuns la solicitari si permite urmarirea modului de desfasurare a activitatilor.

"Ne bucura interesul pentru produsele si serviciile noastre, acesta reprezinta o recunoastere si confirmare a succesului acestora, atât la nivel national cât si international. Prin aceste parteneriate ne dorim în primul rând furnizarea de servicii de calitate clientilor nostri, viteza de reactie si suport local", declara Irina Socol, director general SIVECO România.

Înfiintata la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului international SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producatoare de software din România, detinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si liderul pietii românesti de servicii IT. Compania ofera solutii eficiente, adaptate legislatiei românesti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întretinerii echipamentelor, stocurilor si achizitiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane si salarizarii, bugetelor si urmaririi contractelor, de e-business si e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-ASCERT, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând http://siveco.ro/ <http://siveco.ro/> <http://siveco.ro/ <http://siveco.ro/>> .