.

PC-urile Oculus-Ready de la Dell,  Alienware și ASUS au devenit disponibile pentru precomandă în Statele Unite la Best Buy, Amazon și în Magazinele Microsoft. Toate PC-urile sunt dotate cu  plăci grafice GeForce GTX și oferă o experiență plug-and-play rapidă și captivantă. Prețul computerelor achiziționate împreună cu Rift pornește de la 949 dolari. PC-urile cu GeForce dispun de drivere game ready de la NVIDIA care oferă setările optime pentru cele mai noi jocuri și aplicații, chiar din ziua lansării. De asemenea, acestea includ ultimele tehnologii GameWorks VR, care ajută la reducerea latenței și îmbunătățesc performanța căștilor VR, a jocurilor și aplicațiilor. 
 
 
Funcția Multi-Res Shading din cadrul GameWorks VR oferă îmbunătățiri substanțiale ale performanței pentru jocurile și aplicațiile VR – până la 50% pentru Unreal Engine 4.
 
Dacă ai deja un PC compatibil cu tehnologia VR și ai nevoie doar de un upgrade la placa grafică, intră pe GeForce.com și află mai multe despre unitățile de procesare vizuală GeForce GTX VR Ready care oferă performanțele necesare jocurilor de tip VR. Printre acestea se numără: GeForce GTX 970, GTX 980, GTX 980 Ti și TITAN X.