.

Din 16 iulie 2002, Zapp a lansat 3 noi produse: Z Share Free, Z Online și Z500 Anytime, soluții de comunicare axate pe controlul costurilor, timp, eficiență și mobilitate.
Z Share Free este destinat utilizatorilor individuali și segmentului de afaceri (IMM). Serviciile de voce se pot împărți între 2 sau 3 utilizatori care vorbesc gratuit între ei, contractul având un singur titular. Abonamentul lunar include: 175/350/600 minute de convorbiri naționale, 5 SMS pe lună, 1 MB transfer de date și acces la Internet, la un preț de 35/60/85 USD.
Z Online este o soluție destinată celor care utilizează Internetul pentru un transfer mare de date. Z Online oferă o viteză de transfer de până la 153 Kbs, (de 15 ori mai mare decât cea oferită de o conexiune dial-up), cu conectare în numai 2 secunde, prin intermediul modemului de mare viteză încorporat; 10 sau 30 ore de navigare pe Internet; posibilitatea de efectua apeluri telefonice la tarife competitive și un control permanent al costurilor, prin tarifare la timp a traficului de date. Abonamentul lunar Z Online este oferit în două variante: Z Online 10 (14,99 USD) și Z Online 30 (29,99 USD). Pentru orele de Internet adiționale, prețul este de 0,02 USD/min.
Z 500 Anytime este un produs adresat utilizatorilor individuali, segmentului de afaceri mici și mijlocii și liber profesioniștilor. Cu acest produs se poate vorbi oricând, la orice oră și cu oricine, în rețeaua Zapp, timp de 500 de minute, plătind un abonament de 10 USD/lună. Produsul oferă posibilitatea alegerii serviciului de date cu taxare la volum de trafic sau de timp.