.

GECAD NET a fost desemnat cel mai bun partener Microsoft în privința vânzărilor de licențe în regim OSL în anul fiscal 2004-2005 al Microsoft Romania.

Este al cincilea an la rând în care GECAD NET reușește să ocupe primul loc în clasamentul partenerilor care au încheiat cele mai valoroase contracte de tip Open Subscription Licence. Continuitatea pe această poziție întărește poziția GECAD NET pe piața românească în condițiile unei concurențe tot mai mari în acest domeniu.

Programul Open Subscription Licence a fost lansat în România în toamna anului 2000.

Open Subscription License (OSL) este un program de licențiere special creat pentru a pune la dispoziția companiilor mici și mijlocii o modalitate simplă de a obține dreptul folosirii produselor Microsoft. Acesta oferă companiilor cu mai mult de 5 de calculatoare posibilitatea utilizării produselor Microsoft chiar din momentul semnării contractului fără a fi necesară plata integrală. Astfel, principalele avantaje ale programului constau în posibilitatea de a actualiza mult mai ușor infrastructura informatică atunci când apar pe piață noi versiuni de software Microsoft, dar și flexibilitatea în finanțarea achizițiilor software.

Contractul Open Subscription License se încheie pe o perioadă de 3 ani. Sute de companii mici și medii din România au ales acest sistem de licențiere.

Poziția GECAD NET de lider în acest domeniu confirmă interesul special acordat de companie societăților mici și mijlocii, zona cu cea mai mare dinamică din economia României.

Compania GECAD NET este parte a grupului GECAD și furnizeaza pe piața românească servicii și soluții de securitate IT. De peste un deceniu, GECAD ocupa o poziție de vârf pe piața românească datorită portofoliului său de clienți naționali și multinaționali care beneficiază de serviciile și produsele sale. GECAD NET distribuie cele mai valoroase produse software din lume, asigurând și consultanță specifică pentru maximizarea profitului celor ce investesc în IT. Echipa sa de experți în securitate IT deține cele mai puternice certificări din România, iar cartea de vizita internațională a companiei se datorează calității excepționale a serviciilor oferite.
Detalii suplimentare la: www.gecadnet.ro

GECAD a fost înființat în 1992 iar, după 12 ani de dezvoltare continuă și vânzarea tehnolologiei sale antivirus companiei Microsoft în 2003, s-a transformat într-un grup high-tech cu puternice valente inovative. Grupul GECAD - prin intermediul companiilor din cadrul său - desfășoară acum operațiuni în domenii precum soluțiile eCommerce, serviciile de tip call-center, serviciile de securitate IT, dar și dezvoltarea de noi tehnologii software. Detalii suplimentare la: www.gecad.com