.

Toshiba Europe GmbH anunță lansarea modelelor Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C și Satellite Pro R40-C. Creată specific pentru utilizare în mediul educațional și în companii mici și mijlocii, această gamă susține productivitatea crescută și eficiența, fie că lucrezi în sala de clasă, în birou sau în afara acestora. Disponibilă cu dimensiuni de 33.8 cm (13”) sau 36.6 cm (14”), pentru a se potrivi oricărei tipologii, noua gamă oferă o opțiune pentru fiecare organizație, întărită de nivelurile ridicate de fiabilitate și re-asigurarea celor peste 30 de ani de inovații Toshiba. Toate noile modele Satellite Pro au fost create având în vedere activitățile de business, de la carcasa ușoară, până la varietatea de configurații și caracteristici incluse. Satellite Pro A30-C, A40-C și R40-C sunt echipate cu procesoare Intel® CoreTM din generația a 6-a, pentru a livra combinația optimă între performanță și durata de viață a bateriei, oferind acum mai multe tehnologii wireless pentru andocare și display. Pentru maximizarea productivității și reducerea reflexiilor, toate modelele includ și un ecran non-reflexiv pentru utilizarea în încăperi puternic iluminate sau afară, în lumina directă a soarelui. 
 
Satellite Pro A30-C și Satellite Pro A40-C
 
Satellite Pro A30-C de 33.8 cm (13”) este un companion constant ce permite studenților și profesioniștilor să lucreze de oriunde își doresc, iar Satellite Pro A40-C, cu ecran de 36.6 cm (14”) oferă echilibrul ideal între mobilitate și productivitate, ca înlocuitor de desktop, dacă e nevoie. Subțiri și ușoare, cu ecran HD sau Full HD, ambele sunt laptopuri mobile care nu fac niciun compromis de performanță, conectivitate sau durabilitate. Durata de viață a bateriei de până la 8 ore  menține funcționarea Satellite Pro A30-C și A40-C pentru întreaga zi, pentru productivitate maximă și libertate în afara biroului.
 
În plus, ambele modele Satellite Pro A30-C și A40-C sunt caracterizate de Toshiba Reliability Guarantee , astfel că organizațiile pot achizționa cu încredere știind că, în cazul puțin probabil al unei defecțiuni, Toshiba va oferi o reparație gratuită și returnarea integrală a banilor - fiind astfel o tranzacție lipsită de orice risc. 
Pentru a instala și mai mai multă încredere în durata de viață a produsului, ambele modele au fost testate H.A.L.T  (Highly Accelerated Life Test) de către institutul german independent TÜV Rheinland® care simulează trei ani de utilizare, pentru a fi siguri că sunt construite pentru a dura.
 
Companiile pot fi sigure că informațiile și datele lor vor fi în deplină siguranță datorită includerii opționale a unui cititor Smartcard pentru login sigur și a Trusted Platform Module 2.0 (TPM) pentru encriptarea datelor. În plus, Satellite Pro A40-C beneficiază și de un cititor de amprente, pentru un nivel suplimentar de siguranță. Atunci când un utilizator dorește să partajeze informații, acesta o poate face cu ușurință prin intermediul gamei variate de opțiuni directe de conectivitate ce include HDMI® și RGB penru prezentări, USB 3.0 și un slot SD card pentru transferuri rapide de conținut, și Intel® premium Wi-Fi ce permite utilizatorilor să acceseze tot ce au nevoie, rapid și indiferent unde s-ar afla.
 
Satellite Pro R40-C
 
Perfect pentru școală și companii mici și mijlocii, Satellite Pro R40-C este echipat cu un ecran HD non-reflexiv de 36.6 cm (14”), fiind o soluție accesibilă pentru nevoile esențiale de business. Oferind tot ce au nevoie elevii în educația zilnică și create pentru a face față utilizării de zi cu zi, Satellite Pro A30-C și A40-C permit utilizatorilor să stocheze, să partajeze și să susțină prezentări fără grija adaptoarelor suplimentare sau a cablurilor. Datele sunt protejate datorită senzorului 3D de impact, în cazul căderilor accidentale, iar tastatura completă și silențioasă este montată pentru a se potrivi celor care își doresc un înlocuitor de desktop și niveluri ridicate de productivitate.
 
Create pentru utilizare dedicată în mediul de afaceri, dar și cu grijă pentru mediul înconjurător, toate modelele sunt certificate EPEAT cu Eco Utility încorporată, permițând utilizatorilor să preia controlul impactului asupra mediului. Administratorii IT pot customiza rapid și ușor setările, pentru a maximiza eficiența bateriei, pentru a minimiza consumul de energie și pentru a reduce impactul pe care organizația îl are asupra planetei.
 
Toshiba Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C și Satellite R40-C vor fi disponibile în Europa începând cu primul trimestru al anului 2016.
 
Toshiba Satellite Pro A30-C și A40-C:
 
Ecran: 33.8 cm (13.3") HD non-reflexiv (1366 x 768) sau Full HD (1920 x 1080), IPS, 300 NIT, LCD 
 
CPU: 
 
Satellite Pro A30-C - până la Intel® Core™ i5 din generația 6
 
Satellite Pro A40-C – până la Intel® Core™ i7 din generația 6
 
Grafică: până la Intel® HD Graphics 520 
 
Memorie: până la 2 x 8 GB DDR3L (1,600MHz)
 
HDD/SSD: 500 GB HDD sau 128 GB M.2 SATA SSD
 
Baterie: până la 8 ore1
 
Comunicații: Intel® Dual Band Wireless-AC 8260, Bluetooth® 4.0 
 
Conectivitate: 3x USB 3.0, 1x RGB, 1x HDMI®, 1x SD card slot, Kensington lock port, GBit LAN port, tehnologii wireless display
 
HD webcam cu dual mics
 
ODD opțional
 
Sistem de operare: Windows 10 Pro pre-instalat sau Windows 7 Pro pre-instalat cu Windows 10 Pro pe DVD
 
Dimensiuni / Greutate:
 
Satellite Pro A30-C - 316 x 229 x 18.2 – 22.4mm / de la 1.39 kg
 
Satellite Pro A40-C – 340 x 244.1 x 23.8 mm / de la 1.8 kg
 
 
Toshiba Satellite Pro R40-C:
 
Ecran: 36.6 cm (14") HD non-reflexiv (1366 x 768) LCD 
 
CPU: până la Intel® Core™ i3 din generația 6
 
Grafică: până la Intel® HD Graphics 520 
 
Memorie: până la 2 x 8 GB DDR3L (1,600MHz)
 
HDD/SSD: 500 GB HDD cu senzor 3D de impact
 
Baterie: până la 8 ore1
 
Comunicații: Intel® Dual Band Wireless-AC 8260, Bluetooth® 4.0 
 
Conectivitate: 3x USB 3.0, 1x RGB, 1x HDMI®, 1x SD card slot, Kensington lock port, GBit LAN port, tehnologii wireless display
 
HD webcam cu dual mics
 
ODD opțional
 
SO: Windows 10 Pro pre-instalat sau Windows 7 Pro pre-instalat cu Windows 10 Pro pe DVD
 
Dimensiuni / Greutate: de la 340 x 244.1 x 23.8 mm / de la 1.8 kg
 
 
Conectivitate online
 
Vizitați website-ul Toshiba pentru cele mai noi produse, informații și specificații: www.toshiba.com.ro 
 
Despre Toshiba
 
Toshiba Corporation, companie aflată în topul Fortune Global 500, canalizează capabilități de clasă mondială în produse și sisteme electronice și electrice avansate în cinci domenii strategice de business: Energie & Infrastructură, Soluții Comunitare, Sisteme & Servicii de Sănătate, Dispozitive & Componente Electronice și Produse & Servicii Lifestyle. Ghidată de principiile The Basic Commitment of Toshiba Group, “Committed to People, Committed to the Future”, Toshiba promovează operațiunile globale și contribuie la dezvoltarea unei lumi în care generațiile viitoare vor putea avea o viață mai bună. Fondată în Tokyo în anul 1875, astăzi Toshiba se află în centrul unei rețele globale cu peste 580 companii consolidate, 199,000 angajați în toată lumea și vânzări anuale ce depășesc  6,6 trilioane yeni ($55 bilioane USD).