.

MMD a lansat un nou display de mare anvergură: monitorul Philips 4K UltraClear UHD Display. Dispunând de o rezoluție de patru ori mai mare față de un monitor full HD, deci și de o claritate asemenea, monitorul Philips 288P6LJEB oferă utilizatorilor culori și detalii excelente într-o imagine extrem de clară.

4K UHD: rezoluție cvadruplă pentru claritate și luminozitate

Noul monitor Philips 4K UltraClear UHD oferă o rezoluție impresionantă de 3840 x 2160 pixeli pe un ecran Ultra HD ce dispune de patru ori mai mulți pixeli pe aceeași arie în comparație cu calitatea oferită de un display Full HD. Cu cât numărul de pixeli este mai mare, cu atât imaginea și textul sunt mai detaliate, oferind mai multă claritate, luminozitate și imagini vii.

Tehnologia Ultra High Definition marchează o diferență remarcabilă pentru divertisment și aplicații, iar modelul Philips 288P6LJEB aduce experiența UHD în birouri și living-uri. În zona de divertisment, utilizatorii pot rula filme, pot juca jocuri, edita fotografii, în viitor așteptându-se la și mai mult conținut TV 4K. În aplicațiile de business, toate sarcinile pot fi realizate pe Ultra HD datorită spațiului larg de desfășurare și a detaliilor fine oferite de acesta. Utilizatorii unor aplicații specializate precum programe de imagistică din domeniul stiințific, unde abilitatea de a identifica detalii minore este esențială, beneficiază de o claritate fără precedent.

Philips 4K UltraClear UHD Display oferă un set de funcții extraordinare, concepute să îmbunătățească și să completeze rezoluția UHD. Cu un timp de răspuns mai mic de 1ms, display-ul Philips Ultra HD este unul dintre cele mai rapide monitoare 4K de pe piață; acesta suportă peste 1 miliard de culori, având capacitatea să reproducă cele mai fine nuanțe cu o acuratețe totală – potrivit pentru aplicații de business precum CAD dar și pentru o experiență de gaming imersivă.

Display-ul Philips Ultra HD suportă MultiView, tehnologie ce permite utilizatorilor să conecteze două dispozitive de streaming simultan: aceștia pot lucra documente office generate de pe o tabletă conectată, în timp ce vizualizeză știrile de la TV. DisplayPort-ul digital 1.2 suportă transferarea datelor la o viteză de până la 10.8 Gbps, în timp ce, prin intermediul conexiunii MHL, utilizatorii pot conecta dispozitive mobile și se pot bucura de conținut HD direct pe ecranul monitorului. Iar cu ajutorul portului USB 3.0, utilizatorii se pot bucura de un transfer extrem de rapid.

Ultra ușor și ergonomic

Pentru a reduce oboseala de la birou, noul display Philips dispune de funcții precum Smart ErgoBase, ce permite utilizatorilor să ajusteze poziția monitorului la un nivel ce ofera unghiuri de vizualizare confortabile chiar și pentru cei care folosesc ochelari cu lentile bifocale sau progresive. Pentru flexibilitate ergonomică, baza monitorului integrează un sistem inteligent de ascundere a cablurilor.