.

Cosmote lansează astăzi un concept inovativ pentru utilizatorii cartelei Cosmote: Pocket Minutes, un produs de reîncărcare de urgență care poate fi utilizat atunci când le expiră creditul pentru comunicare sau atunci cand aceștia nu dispun de fonduri suficiente pentru o reîncărcare obișnuită.

Mai mult, Pocket Minutes reprezintă primul produs independent de reîncărcare de pe piață care le oferă utilizatorilor minute de convorbiri în rețea în loc de credit pentru comunicare. Pentru numai 0,5 euro, TVA inclus, un utilizator primește 30 de minute în rețea în contul său de prepaid. Produsul este foarte ușor de achiziționat și de utilizat, fiind disponibil în foarte multe locații, de la puncte de vânzare de cartele prepaid, lanțuri de retail și până la chioșcuri de difuzare de presă.

„Cu acest nou produs punem capăt situațiilor stresante pentru utilizatorii Cartelei Cosmote, când rămân fără credit de comunicare și nu dispun în acel moment de fonduri suficiente pentru o reîncărcare obișnuită. Pocket Minutes este un produs ușor de folosit și găsit, fiind disponibil la un preț aproximativ echivalent cu cel al unui suc, al unui pachet de gumă de mestecat sau al unui bilet de autobuz – produse pe care le cumpărăm aproape zilnic", a declarat Gabriel Ioniță, Product & Services Development Senior Manager, Cosmote România.

Pocket Minutes poate fi utilizat de către toți utilizatorii Cartelei Cosmote, indiferent dacă au sau nu activată vreo extraopțiune. Pentru cei care folosesc extraopțiunile, Pocket Minutes se consumă după terminarea minutelor disponibile în pachetele obișnuite și este activ timp de șapte zile după reîncărcare. Pocket Minutes poate fi activat sunând la numerele 133 sau 135, sau tastând pe telefonul mobil codul *135*codreîncărcare#.

Utilizatorii Cartelei Cosmote își pot reîncărca contul printr-o gamă largă de modalități ce includ cartelele valorice (cu sume de 3, 6, 10 și 20 de Euro), reîncărcarea electronică (cu valori între 3 și 200 de Euro), reîncărcarea de oriunde (printr-un apel la 0766.135.135) și reîncărcarea directă în orice magazin Cosmote (de la 1 la 200 de Euro).