.

Jucătorii de Pokemon Go sunt invitaţi să participe la primul eveniment major Pokemon GO din România: "Bătălia pentru Herăstău". "Că doar Herăstrăul este cea mai mare "fermă" de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vânători / antrenori.", spun organizatorii, citați de Mediafax. Pe 28 iulie, în intervalul 17:00-21:00 se dă lupta pentru Gym-ul "Ancora" din Herăstrău (localizat chiar lângă Berăria H). Regulile sunt simple: la fiecare 15 minute, echipa care deţine controlul Gym-ului primeşte un punct. Echipa cu cele mai multe puncte le finalul evenimentului este cea câştigătoare, iar toţi membrii echipei primesc din partea Berăriei H o băutură ca premiu (punem la bătaie 1000 de beri sau sucuri, vei arată telefonul pentru a demonstra că faci parte din echipa care a câştigat).
 
Detalii şi harta re regăsesc la acest link: http://www.berariah.ro/img/batalia-herastrau-info.jpg.
 
Dar, pentru că "It's only a game", toţi participanţii, indiferent de echipă, au intrarea liberă la afterparty-ul cu Lidia Buble şi Vanotek ce va avea loc pe terasa Berăriei H după eveniment, anunţă organizatorii.
 
La Berăria H oamenii au tot timpul: 2 PokéStops unul lângă altul unde punem zeci de Lure Modules în fiecare zi, pentru a ademeni cât mai mulţi pokemoni pe care să îi prindă uşor, wi-fi gratuit şi puncte de încărcare gratuită a telefonului.