.

Primele transmisiuni ale celor mai importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League și UEFA Europa League, vin din 27 noiembrie și în format Ultra HD la Digi 4K. Microbiștii au putut viziona partida Olympique Lyon vs. Manchester City (în direct și la Digi Sport 4).
 
Pe 28 noiembrie, la ora 22:00, se transmite meciul dintre Paris Saint-Germain și Liverpool (în direct și la Digi Sport 1), iar joi, 29 noiembrie (ora 22:00), se va putea urmări confruntarea dintre Chelsea și PAOK Salonic (în direct și la Digi Sport 1).  
 
În prezent, postul, care a început să emită sâmbătă, 24 noiembrie, poate fi recepționat în toată țara, iar abonații Digi TV au putut deja să experimenteze calitatea 4K a transmisiunii live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfășurat, duminică, la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina. 
 
Digi 4K este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se realizează doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.