.

TWISTER a fost prezent la CERF 2003 în cadrul standului Tornado Sistems, unde au fost expuse produsele partenerilor tradiționali: Microsoft, HP/Compaq, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Polycom etc. De asemenea, au fost prezentate produsele noilor furnizori: AMD, Fujitsu-Siemens și Kingmax. Un loc important în cadrul expoziției l-a avut QUBS, brandul de networking recent prezentat de Tornado Sistems la CeBIT 2003.
Rețeaua de distribuție TWISTER a împlinit de curând 1 an de funcționare în România și cuprinde peste 150 de parteneri locali. Parteneriatul nonexclusiv TWISTER beneficiază de suport complet din partea TORNADO SISTEMS: oferta de produse și soluții IT&C, promovarea media, suportul tehnic, instrumentele electronice de account management și logistica.
În cadrul TWISTER DAY (Romexpo, 17 aprilie), Teodor Mihalache, coordonatorul programului Twister, a expus viziunea rețelei naționale de distribuție IT&C și modul în care partenerii TWISTER își vor putea diminua costurile asociate vânzărilor, în condiții de garantare a autonomiei locale și antreprenoriale. La eveniment au participat peste 75 de parteneri TWISTER din întreaga țară și principalii furnizori ai rețelei.
TWISTER oferă utilizatorilor finali o soluție 'one stop shopping', bazată pe oferta complexă de produse și servicii IT&C, garanția calității și suportul tehnic oferit.
Lansată în iunie 2002, linia gratuită 08008 '“ TWISTER (08008 - 89478) este apelată lunar de cca. 400 de persoane. Clienții primesc asistență gratuită pentru alegerea produselor potrivite cerințelor exprimate. Un personal avizat le oferă informații tehnice suplimentare, consultanță și datele de contact ale partenerilor locali TWISTER.