.

Tot mai multe persoane optează pentru un smartphone în locul unui telefon mobil obișnuit, din nevoia de a fi la curent cu cele mai recente știri, utilizarea internetului mobil crescând atât în zona de business, cât și în viața personală. Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, COSMOTE România își îmbogățește portofoliul cu un nou terminal. "Oferim constant clienților noștri tehnologie și terminale de ultimă oră, acoperind toate nevoile de comunicare și preferințe în materie de design. Smarthphone-urile câștigă teren în România, iar tot mai mulți dintre clienți aleg să achiziționeze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât și afaceri. ZTE Grand X In este disponibil în cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv în rețeaua noastră de magazine", precizează Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România.

 

Disponibil exclusiv în magazinele COSMOTE și Germanos, noul smartphone ZTE Grand X In este potrivit atât pentru afaceri, cât și pentru divertisment, și este primul smartphone cu procesor Intel disponibil comercial în România. ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel® Atom™ cu până la 1,6 Ghz, oferind posibilitatea unei navigări rapide pe internet, un timp de răspuns impresionant pentru aplicații și multi-tasking. Terminalul are 1 GB RAM și o cameră de 8MP, cu 3264 x 2448 pixeli, caracteristici în mod cert valoroase pentru orice utilizator.

 

"Este o plăcere să anunțăm primul smartphone cu Intel disponibil comercial în România, noul ZTE Grand X In, de astăzi la COSMOTE. Grație procesorului avansat, este companionul ideal în mișcare, permițând utilizatorilor să navigheze rapid pe internet, acces instant la aplicații și multi-tasking rapid, pentru a putea profita la maxim de lucrurile care le fac plăcere", precizează Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel România.

 

ZTE Grand X In dispune de un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori și o rezoluție de 540x960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD, având posibilitatea să surprindă orice moment special, precum și să vizioneze videoclipurile sau filmele preferate din mers. Pentru a completa această experiență, terminalul are Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru o utilizare foarte rapidă.

 

ZTE Grand X In permite viteze de download până la 21.6 Mbps în HSDPA și de până la 5.76Mbps în HSUPA. Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul COSMOTE Smart XL+. Pentru doar 31 de euro/lună, clienții au la dispoziție 300 de minute naționale/internaționale Zona 1, 2.000 de minute în rețea, SMS-uri în rețea și minute în rețeaua Romtelecom, 250 MMS-uri în rețea și 2GB trafic de date pentru a naviga cât doresc pe internet. Terminalul este disponibil și fără conectare, la 999 lei (TVA inclus).