.

D-Link, furnizor de soluții complete de networking pentru utilizatori individuali și companii, a lansat pe 8 noiembrie programul de bonusare ‘D-Link Business Energizer’, în parteneriat cu trei dintre distribuitorii săi, Asesoft Distribution, ElkoTech România și Scop Computers.

În perioada 15 noiembrie 2010 – 15 februarie 2011, resellerii care se adresează întreprinderilor mici și mijlocii se pot înscrie pentru colectarea de credite. Participanții vor primi credite cu ocazia, de exemplu, a vânzării de produse D-Link sau a participării la diverse acțiuni D-Link. Când resellerul a colectat un credit de minimum 5.000 de puncte, se înscrie în cursa pentru marele premiu : un ceas Omega Seamaster, în stilul celui purtat de James Bond, evaluat la cca 3.000 euro (aprox. 13.000 ron). Începând din 15 noiembrie, resellerii interesați de acest program ne pot solicita amănunte suplimentare sau se pot înregistra pe www.dlink-energizer.ro.

"Rețeaua de reselleri D-Link stă la baza satisfacției clienților nostri", precizează Bogdan Mihalcea (foto), Country Manager D-Link România. "Din acest motiv, este foarte important pentru noi să oferim partenerilor noștri mai mult decât doar suport constant și oportunități multiple de training; vrem de asemenea să le răsplătim loialitatea față de D-Link și de aceea suntem nerăbdători să începem acest program".

D-Link Business Energizer

Imediat ce participanții se înregistrează în programul de bonus ‘D-Link Business Energizer’, încep să colecteze credite. Resellerii specializați pot primi credite suplimentare pe parcursul campaniei de trei luni dacă vând produse D-Link sau dacă înregistrează creșterea vânzărilor față de anul trecut. Prin participarea la webinar-uri despre soluțiile D-Link, descărcarea de materiale informative, participarea la anumite acțiuni organizate de D-Link sau distribuitorii D-Link, toate acestea vor spori numărul de credite pentru reselleri. Proiectele înregistrate a căror valoare depășește 5,000 euro vor fi luate de asemenea în considerare. Pentru proiectele aprobate resellerul va primi nu doar credite, ci și un discount suplimentar de până la 15% din valoarea proiectului. În plus, pe durata programului ‘Business Energizer’, premii instant atractive vor fi acordate în fiecare lună, indiferent de nivelul creditului la momentul respectiv.

Istoric: D-Link Business Energizer

Campania ‘D-Link Business Energizer’ se derulează cu succes în Germania din 2009. La acea dată, programul a început cu un singur partener și, ulterior, mulțumită răspunsului pozitiv din partea resellerilor, campania s-a extins în Austria și Elveția, iar numărul partenerilor participanți la campanie a ajuns acum la 11.