.

Ambiția Proiectului Ara de a conecta cele 5 miliarde de oameni din întrega lume, ce nu sunt conectați la acest moment, va modifica definitiv traiectoria industriei de telefonie mobilă. YEZZ, un brand de renume mondial, va colabora pentru a inspira participarea globală și stimularea accesibilității masive la tehnologia smartphone. YEZZ a lucrat intens pentru a răspunde nevoii globale de dispozitive accesibile ce au disponibile caracteristici inteligente și a fost primul brand din lume ce a pre-instalat aplicatia Whatsapp pe telefoanele lor din gama entry de pret (feature phones). În paralel cu misiunea Freestyle Mobile, arhitectura modulară a Proiectului Ara își propune să deschidă porțile tehnologiei smartphone pe o scară globală tuturor celor ce nu și-au permis-o ca urmare a prețurilor inaccesibile ale smartphone-urilor.

Conceptul modular trece dincolo de separarea modulelor hardware și asamblarea lor într-un singur dispozitiv, înseamnă să oferi oportunitatea de adaptabilitate optimă la bugetul și stilul de viață al fiecărei persoane, dând consumatorului puterea și posibilitatea de a-și construi un dispozitiv ce evoluează în funcție de nevoile sale și posibilitățile financiare. În momentul de față, nu există nicio tehnologie din industria telefoniei mobile care să permită o experiență mai personală a unui dispozitiv mobil, asemănător cu smartphone-ul modular propus de Proiectul Ara, iar YEZZ va contribui la vasta sa accesibilitate.

În istoria industriei de telefonie mobilă, nu a existat o invitație comparabilă, pentru întreaga lume, de a lua parte la o misiune atât de ambițioasă. Proiectul Ara nu numai că va genera nenumărate posibilități pentru accesarea tehnologiei smartphone, ci propune o întreagă transformare la nivel mondial. Imaginați-vă: conectarea a 5 miliarde de oameni din întreaga lume, fără acces la tehnologia smartphone  și viitorul pe care o astfel de rețea masivă îl va inspira!

Fi o parte din Proiect Ara cu YEZZ la standul lor de la MWC Barcelona, Sala 5 Stand 5C51, în perioada 02- 05 martie 2015.

Despre YEZZ

YEZZ, un brand de telefonie mobilă prezent la nivel mondial, este specializat în crearea de dispozitive personalizate ce oferă lumii întregi o experiență finală unică de comunicații mobile. YEZZ este ingenios și adaptabil; atenția perfectă la detalii, proiectarea și dezvoltarea oferă o experiență mobilă perfect adaptată nevoilor clienților săi. Dincolo de inovația tehnologică, YEZZ se dedică creării  responsabilizării consumatorilor în lumea comunicării. Cu un portofoliu divers de dispozitive competitive în piață, YEZZ promovează libertatea de alegere în proiectare în funcție de stilul de viață mobil individual http://www.sayyezz.com