.

BANDAI NAMCO Entertainment împreună cu producătorul Slightly Mad Studios au anunțat includerea celor mai faimoși bolizi Ferrari în Project CARS 2. Cele 10 modele redate în cel mai mic detaliu vor putea fi luate în primire pe PlayStation 4, pe Xbox One și pe PC începând cu 22 septembrie. Ferrari este simbolul sporturilor tehnice de mai bine de 80 de ani și va fi reprezentată în cea mai autentică franciză de simulatoare de curse cu o serie de modele istorice, clasice și curente, alese pe sprânceană pentru a exprima cât mai bine pasiunea, tehnologia și trecutul glorios, ce definesc brandul italian. ”Alegerea celor mai reprezentative modele din istoria glorioasă de peste 80 de ani în cadrul sporturilor tehnice a producătorului de la Maranello, a fost deopotrivă o provocare și o bucurie”, precizează Stephen Viljoen, Game Director al Project CARS 2. ”Cea mai vocală cerere a fanilor noștri după ce au jucat primul Project CARS era includerea Ferrari în joc. Suntem mândri și încântați că am reușit să facem preznet acest brand legendar în franciza noastră. Recrearea controlului autentic și a performanței legendare au reprezentat o prioritate de top pentru noi.”
 
Condusul unui Ferrari, visul oricărui pasionat de automobile, devine acum posibilă în formă virtuală în cadrul Project CARS 2. Alese din creațiile supreme ale Ferrari din ultimii 50 de ani, piloții virtuali vor putea pune la încercare cele 10 modele recreate în mod autentic.  
 
 
Selecția include unul dintre cei mai frumoși bolizi care s-au aliniat vreodată pe grila de pornire, Ferrari 330 P4 din 1967 (o poză a acestui automobil a fost expus la loc de onoare în biroul lui Enzo Ferrari după ce cucerise victoria totală la Daytona), Ferrari 488 GT3, Ferrari 288 GTO din 1984 (primul super-autovehicul care să atingă 300km/h), Ferrari F40LM din 1989 (versiune GT a primului bolid care a atins viteza de 370km/h) și nu poate lipsi nici modelul de top actual, LaFerrari.
 
”Includerea Ferrari în Project CARS 2 este o veste fantastică pentru piloții virtuali” precizează Andy Tudor, Director Creativ în cadrul Slightly Mad Studios. ”Această decizie a adus după ea și niște provocări unice. Cu un pedigreu atât de cunoscut și așteptări foarte mari, recrearea experienței oferite de un Ferrari a fost o responsabilitate masivă pentru noi. Fanii Project CARS 2 și piloții de la Ferrari se așteaptă la ceva special, se așteaptă ca bolizii din joc să reproducă fidel trăsăturile celor mai bune automobile dezvoltate la Maranello. De abia așteptăm să putem arăta publicului larg rezultatele. Aceste mașini sunt cu adevărat speciale.”  
 
Lista completă de bolizi Ferrari prezente în joc: 330 P4, 365 GTB4 Competizione, 288 GTO, F40 LM , F333 SP, F50 GT, Enzo Ferrari, 488 GT3, 488 GTE și LaFerrari. 
       
Project CARS 2 este încadrat PEGI 3, fiind potrivită pentru audiențele de toate vârstele. Jocul va fi lansat pe 22 septembrie 2017 pentru PlayStation®4, Xbox One și PC. Pentru mai multe detalii vizitați pagina oficială Project CARS 2: http://www.projectcarsgame.com/. Pentru mai multe detalii despre alte produse BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați: http://www.bandainamcoent.com, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau urmăriți conversațiile de pe  https://twitter.com/BandaiNamcoEU.    
 
 
Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.
 
BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™. Mai multe informații despre companie pot fi găsite online, pe pagina http://www.bandainamcoent.eu. 
 
Despre SLIGHTLY MAD STUDIOS
 
 Slightly Bad Studios™ a dezvoltat deosebit de popularele jocuri Need For Speed® Shift™ și Shift 2 Unleashed®, respectiv seria GTR®. Echipa are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de jocuri de curse, Project CARS reprezentând culminarea acestei experiențe și acestei moșteniri. Cu studioul central situat lângă Tower Bridge, în Londra și cu peste 120 de dezvoltatori veterani angajași în cadrul unui sistem unic de distribuție a sarcinilor de dezvoltare, Slightly Mad Studios lucrează la dezvoltarea unor noi titluri inovatoare.