.

BANDAI NAMCO Entertainment, unul dintre liderii industriei de jocuri video, împreună cu producătorul Slightly Mad Studios a dezvăluit lista completă de piste ce vor fi disponibile în Project CARS 2. Piloții virtuali de pe PlayStation 4, Xbox One și PC vor putea lua în primire circuitele virtuale începând cu 22 septembrie. Fiecare dintre cele 60 de locații alese cu grijă, care totalizează 139 de circuite, beneficiază de avantajele oferite de LiveTrack 3.0. Acest sistem asigură condiții meteo dinamice adaptate la cele patru anotimpuri, randate în cele mai mici detalii. Tranzițiile sublime dintre zi și noapte, împreună cu ninsoarea, ploaia, ceața și noroiul nu sunt doar efecte deosebit de spectaculoase, dar afectează și controlul și comportamentul celor 180 de bolizi din joc. Efectele meteo vor afecta în mod direct traiectoriile ideale și vor pune la încercare abilitățile de șofer, necesitând o adaptare continuă a strategiei referitor la schimbarea pneurilor și alimentarea cu carburant.

Fiecare pistă din joc va fi disponibilă pentru concurat în orice condiții meteo și orice anotimp, jocul țintind să atingă cel mai crescut grad de realism.    

Iată și lista completă a celor 60 de piste de curse incluse în joc, împreună cu numărul de circuite individuale pe care le oferă:

Autodromo Internacional do Algarve       1

Azure Circuit 1

Azure Coast  5

Bannochbrae Road Circuit 1

Circuit de Barcelona-Catalunya    3

Bathurst Mount Panorama 1

Brands Hatch          2

Brno   1

Cadwell Park 3

California Highway   5

Chesterfield Karting Circuit 1

Circuit of the Americas (COTA)    3

Daytona International Speedway  2

Daytona Rallycross  1

DirtFish         3

Donington Park       2

Dubai Autodrome    4

Dubai Kartdrome     1

Fuji     1

Glencairn Karting Circuit    6

Greenwood Karting Circuit 1

Lånkebanen Rallycross (Hell)       1

Hockenheimring Classic     1

Hockenheimring      3

Hockenheimring Rallycross          1

Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari Imola   1

Indianapolis Motor Speedway       2

Knockhill Racing Circuit      5

Knockhill Rallycross 1

Mazda Raceway Laguna Seca     1

Circuit de 24 Heures du Mans      2

Le Mans Karting International      1

Rallycross of Loheac         1

Long Beach Street Circuit  1

Lydden Hill    2

Mercedes-Benz Driving Events Ice Track          6

Mojave         5

Autodromo Nazionale Monza       2

Autodromo Nazionale Monza Historic     3

Nuburgring and Nordschleife        9

Motorsport Arena Oschersleben   3

Oulton Park  3

Red Bull Ring          3

Road America         1

Rouen Les Essarts  2

Ruapuna Park         5

Sakitto          4

Sampala Ice Circuit 1

Silverstone    4

Silverstone Classic  1

Snetterton     3

Sonoma Raceway   3

Circuit de Spa-Francorchamps     1

Circuit de Spa-Francorchamps Historic   1

Sportsland SUGO   1

Summerton Karting Circuit 3

Texas Motor Speedway     3

Watkins Glen International 2

Wildcrest Rallycross 2

Willow Springs International Raceway     2

Zhuhai International Circuit 1

Circuit Zolder 1

 

Lista completă cu toate detaliile disponibile poate fi accesată la adresa: http://www.projectcarsgame.com/the-tracks.html?lang=en.

 

Project CARS 2 este încadrat PEGI 3, fiind potrivită pentru audiențele de toate vârstele. Jocul va fi lansat pe 22 septembrie 2017 pentru PlayStation®4, Xbox One și PC. Pentru mai multe detalii vizitați pagina oficială Project CARS 2: http://www.projectcarsgame.com/. Pentru mai multe detalii despre alte produse BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați: http://www.bandainamcoent.com, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau urmăriți conversațiile de pe  https://twitter.com/BandaiNamcoEU.   

 

Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™. Mai multe informații despre companie pot fi găsite online, pe pagina http://www.bandainamcoent.eu.

 

Despre SLIGHTLY MAD STUDIOS

 Slightly Bad Studios™ a dezvoltat deosebit de popularele jocuri Need For Speed® Shift™ și Shift 2 Unleashed®, respectiv seria GTR®. Echipa are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de jocuri de curse, Project CARS reprezentând culminarea acestei experiențe și acestei moșteniri. Cu studioul central situat lângă Tower Bridge, în Londra și cu peste 120 de dezvoltatori veterani angajași în cadrul unui sistem unic de distribuție a sarcinilor de dezvoltare, Slightly Mad Studios lucrează la dezvoltarea unor noi titluri inovatoare.