.

Credit dublu pentru convorbiri internaționale către peste 400 de destinații

Astral Telecom a anunțat miercuri 14 decembrie 2005 lansarea ofertei de Sărbători  pentru Astral Card destinată tututor celor care doresc să vorbească în străinătate la prețuri avantajoase. Compania dublează creditul inițial pentru cardurile de convorbiri internaționale activate în perioada 15 decembrie 2005  '“ 15 ianuarie 2006. Cardurile Astral activate în această perioadă, de  5, 10 sau 15 Euro, vor avea un credit inițial în valoare de 10, 20 sau 30 Euro și o valabilitate de 6 luni (pentru cardurile de 5 Euro) sau12 luni (pentru cele de 10 și 15 Euro).

'În acest an intenționăm să oferim clienților noștri mai mult decât un serviciu integrat de comunicații. Pentru că uneori avem nevoie ca spațiul și timpul să ne apropie de cei dragi am lansat oferta 'Anul ăsta faci de două ori mai multe urări' destinată în special românilor care au rude și prieteni în străinătate. Pentru ei, și mai ales pentru cei dragi lor,  am introdus în perioada Sărbătorilor de Iarnă până la 3 ore de convorbiri gratuite la activarea cardurilor de convorbiri internaționale. Credem că prin acest gest facem un cadou neprețuit celor care din diferite motive sunt nevoiți să petreacă sărbătorile la distanțe de sute de kilometri de cei dragi' declară Calin Geru, Manager Marketing B2B, UPC - Astral.

Prin intermediul cardului Astral se pot iniția convorbiri telefonice către peste 400 de destinații, folosind orice tip de telefon '“ fix, mobil sau public. Pentru cele mai frecvente destinații folosite de persoanele fizice din Romania, compania Astral a introdus tariful de 8 EUROcenți/minut. Taxarea se efectuează la 8 secunde, după primul minut de convorbire.

'Prin intermediul Astral Card oferim acces atât la serviciile de convorbiri internaționale cât și la serviciile de acces la Internet prin dial-up. Promoția a fost concepută special pentru serviciile de telefonie, dar beneficiile menționate referitoare la creditul inițial influențează pozitiv și tarifele de acces la Internet, clienții nostri având în egală măsură un credit inițial dublu și pentru serviciile de Internet', menționează Călin Geru, Manager Marketing B2B, UPC - Astral.

Cardul Astral poate fi găsit în orice casierie Astral, la dealerii autorizați sau se poate cumpăra on-line accesând www.card.ro.